Mustafa Aydın: "Galatasaray ile görüşmedik, Beşiktaş’a transferi için ilerleme kaydettik"

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, adı Galatasaray ile de anılan Emrecan Bulut hakkında konuştu.

Mustafa Aydın: "Galatasaray ile görüşmedik, Beşiktaş’a transferi için ilerleme kaydettik"

TFF 2.Lig ekiplerinden Somaspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla Süper Lig ekiplerinin gözdesi haline gelen 20 yaşındaki sol kanat Emrecan Bulut ile ilgili açıklama geldi.

Adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan genç oyuncununun hangi takıma transfer olacağı belli olmaya başladı.

Somaspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydın, Emrecan Bulut’un transfer süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Aydın'ın açıklamaları şu şekilde:

“EMRECAN, NWAKAEME’NİN TÜRK VERSİYONU OLAN BİR FUTBOLCU”

"Biz Karaköyspor’dan her sene oyuncu alıyoruz. Oraya futbol topu gibi çeşitli spor malzemeleri veriyoruz. Emrecan’dan önce de oyuncu almıştık. O oyuncular da güzel bir gelişim içerisinde. Önümüzdeki yıllarda isimlerini duyarsınız. Emrecan’ın değişik özellikleri olduğu için bu sene çok pik yaptı. Emrecan, daha önce Trabzonspor’da oynayan Anthony Nwakaeme’nin Türk versiyonu. Takımda 9 numarayı başka bir arkadaşı giydiği için ben ona Nwakaeme’nin ilk numarası olan 99 numarayı verdim. Nwakaeme’de ne görüyorsanız hepsi Emrecan’da var. Kuvvetli olduğu için topla beraber 4 kişinin arasına girip çıkabiliyor. Kenardan içeriye doğru girebiliyor ve topu saklayabiliyor. Şutları ve ayak içi vuruşları var. Ben ona Nwakaeme ismini taktığım için Emrecan’ı buralarda herkes bu isimle çağırıyor."

“EMRECAN’IN BEŞİKTAŞ’A TRANSFERİ KONUSUNDA İLERLEME SAĞLADIK”

"Emrecan’a ciddi ilgisi olan takımlar vardı. Süper Lig’den iki kulüple görüştük ve onlara tekliflerimizi sunduk. Kulübün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Beşiktaş ve Alanyaspor’la görüştük. Emrecan’ın Beşiktaş’a transferi konusunda birtakım ilerlemeler kaydettik. Galatasaray’la görüşme gerçekleştirmedik." 

Kaynak: Spor Arena

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 14:52
YORUM EKLE