Muzaffer Dervişoğlu: "Olmadı, başkana ve hocaya başarılar diliyorum, bunu bile anlamayanlar var"

Galatasaray'dan geçen sezon forma giyen Halil Dervişoğlu'nun babası ve menajeri Muzaffer Dervişoğlu Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Rıdvan Dilmen ile buluştu.

Muzaffer Dervişoğlu: "Olmadı, başkana ve hocaya başarılar diliyorum, bunu bile anlamayanlar var"

Son iki sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu bonservisinin olduğu Brentford'a geri dönmüştü. 

Halil'le Hull arasında anlaşma tamam demişti

Halil Dervişoğlu'nun babası ve menajeri Muzaffer Dervişoğlu ise Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Medipol Başakşehirli futbolcu Mesut Özil ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ile buluştu. Geçtiğimiz günlerde Ajansspor'un özel olarak verdiği haberde Muzaffer Dervişoğlu, Halil'in Hull City ile anlaştığını sadece kulüplerin anlaşmasını beklediklerini açıklamıştı.

Halil Dervişoğlu'nun babasından transfer açıklaması

Muzaffer Dervişoğlu, daha sonra yaptığı paylaşım ile transferin gerçekleşmediğini belirtti. Acun Ilıcalı ve Hull City'e başarılar dileyen Dervişoğlu, "Hull City olmadı, sevgili Başkana, Şota hocamıza başarılar diliyorum, bunu bile yazdığımdan anlamayanlar var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile 45 maç

Galatasaray formasıyla iki sezonda 45 maça çıkan Halil Dervişoğlu 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 3 de asist yaptı. Dervişoğlu geçen sezon Göztepe maçının yedek kulübesinde Galatasaray'ın attığı gole sevinmemesi iddiasıyla uzun süre forma giyememişti.

Galatasaray, devreye girebilir

Galatasaray da 1,5 yıl sarı kırmızılı formayı giyen Halil Dervişoğlu için yeniden girişimde bulunabilir.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2022, 00:13
YORUM EKLE