Nevzat Dindar: "Ailesi İstanbul'a geldi, 15 milyon Euro'yu gözden çıkardılar"

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira'nın kısa süre önce babası ve yakın bir dostunun İstanbul’a gelmesiyle birlikte tamamen sahaya odaklandığı ve performansını ikiye katladığı ortaya çıktı.

Nevzat Dindar: "Ailesi İstanbul'a geldi, 15 milyon Euro'yu gözden çıkardılar"

Galatasaray’da son dönemin en başarılı ismi olan ve performansıyla orta sahayı adeta tek başına ayakta tutan Lucas Torreira’daki değişimin nedeni ortaya çıktı.

KIRILMA NOKTASI AİLESİNİN GELMESİ OLDU

Uruguaylı futbolcu için kırılma noktası ailesinin İstanbul’a gelmesi oldu. Torreira’nın kısa süre önce babası Ricky Torreira ve yakın bir dostunun İstanbul’a gelmesiyle beraber tamamen sahaya odaklandığı bildirildi.

TRABZONSPOR MAÇINDA KRİTİK HATA YAPMIŞTI

Ricky Torreira geçen hafta Florya’da gerçekleşen organizasyona da katılmıştı. Trabzonspor maçında yaptığı kritik hata ile gol yenilmesine sebep olan Torreira’nın gördüğü desteğin kendisini motive ettiği belirtildi.

Trabzonspor maçından sonra hata yapmayan 27 yaşındaki futbolcu çalışkanlığı ile orta sahayı toparladı ve büyük övgü aldı.

OKAN BURUK ÇOK MEMNUN

Teknik Direktör Okan Buruk’un performansından çok memnun olduğu Lucas Torreira’da kendisini gördüğü öğrenildi.

12-15 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Galatasaray’ın yaz döneminde 6 milyon Euro'ya Arsenal’den kadrosuna kattığı Torreira için başta Milan olmak üzere İtalyan kulüplerinin 12-15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. 

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2023, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa dwmircan
Musa dwmircan - 12 ay Önce

Satilmasin çünkü şampiyonlar Ligi'nde lazım öyle oyuncuyu bir daha nerde bulacan

Murat terzioğlu
Murat terzioğlu - 12 ay Önce

Niye hep 12,15 milyon € arasına sıkışıp kalıyoruz.bu oyuncu benfica'nın elinde olsaydı 120 milyondan kapı açıp 105 milyon€ ya kitlemişlerdi.5 milyon € için bunu satarsak sonra kendimiz böylesini bulmak için 20 milyon€ harcarız.

İbrahim
İbrahim - 12 ay Önce

Peki okan buruk tekliflere nasıl bakıyor GALATASARAY İN UZUN ZAMAN SONRA GÜZEL BİR 6 NUMARA BULMUŞKEN