Nevzat Dindar: "Arda Güler'i sollayabilir, Galatasaray'da forma giyecek, çok farklı bir oyuncu"

Galatasaray'da Dünya Kupası arası hazırlıkları ve transfer çalışmaları devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Arda Güler'i sollayabilir, Galatasaray'da forma giyecek, çok farklı bir oyuncu"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Özelikle İspanyol takımlarına karşı oynanan hazırlık maçlarında savunmada sorunlar dikkat çekti. Eksik oyuncuların bunda etkisi büyüktü."

"Yusuf Demir, Antalya kampının yıldızı. Etkili performansına rağmen kalan maçlarda 'Yusuf kesin oynar' diyemiyorsunuz. Ciddi bir forma rekabeti var. Formda bir Rashica'yı kesmek zor. Kenarlardan birinde yerli kullanmak durumundasınız. Yusuf Demir için akla gelen tek pozisyon var, orada da önünde Mertens ve Mata var. Yine de bu rekabet fayda sağlar."

"Kaleci transferi, yeni sezonun öncelikli gündem maddesi olur. Önce Muslera'nın sezonun kalanında göstereceği performansa bakmak lazım. O ayrılırsa, yine yabancı kaleci geleneği devam eder."

"Halil Akbunar'a bir ilgi var. İsmi geçen oyunculardan birisi. Oyuncunun bu kadar gündemde olması bana ilginç geliyor."

"Galatasaray sol bekte yerli oyuncu kullanmak istiyor. Rıdvan Yılmaz en mantıklı tercih. Rangers, oyuncuyu kullanmıyor. İki taraf için de çok hayırlı bir anlaşma olur diye düşünüyorum. Rıdvan olmazsa belki Almanya, Hollanda gibi ülkelerde oynayan gurbetçi bir oyuncuya gidilebilir."

"Yerli bir stoper takviyesi gündemde. Cenk Özkaçar adaylardan biri. Samet Akaydın iddiaları vardı ama ben bunu doğrulatamadım."

"Erden Timur, bu yaz transferi için uğraştığı ancak sonuçlandıramadığı isimlerle ilişkisini koparmadı. Memphis Depay da bunlardan biri. İlgi sürüyor."

"Orta sahaya genç, atletik bir 8 numara bakıldığını biliyoruz. Sergio Oliveira şu an alternatifsiz. Onu yedekleyebilecek bir oyuncu yok."

"16 yaşındaki Efe Akman çok farklı bir oyuncu. Herkes Arda Güler'den bahsediyor ama Efe onu da sollayabilir. Galatasaray altyapısında çok yetenekli oyuncular var. Okan hoca da onlara şans verecektir."

"Icardi ve Rashica, Galatasaray'a çok yakıştı. Şampiyonluk gelecekse ki ben o ihtimali yüksek görüyorum, bu iki oyuncunun ciddi katkısı olacaktır ve onlardan vazgeçilmemesi gerekir." 

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 17:12
YORUM EKLE