Nevzat Dindar: "Bize en başta 'Bitti, anlaştık' denilmişti, sonradan işin içine imza parası ve başka teklifler girdi"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Bize en başta 'Bitti, anlaştık' denilmişti, sonradan işin içine imza parası ve başka teklifler girdi"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, gündeme dair önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Mostafa Mohamed, Nantes'a kiralandı. 250 bin euro kiralama bedeli, 5 milyon 750 bin euro'luk da satın alma opsiyonu var."

"Haris Seferovic İstanbul'a geliyor. 1 milyon euro kiralama bedeli ödenecek. 2,5 milyon euro satın alma opsiyonu bulunuyor. Oyuncu bu sezon 15 maça çıkarsa, opsiyon otomatik olarak devreye girecek."

"Evander için nabız yoklandı ama istenen rakamlar çok abartılı bulundu. Şu aşamada çok zayıf bir ihtimal Evander'in Galatasaray'a transferi."

"Amine Harit ismi biraz daha ön planda. Bu transferin gerçekleşme ihtimalini daha yüksek görüyorum."

"Galatasaray, Leo Dubois transferini bitirdi. 3 milyon euro'ya bu transferi bitirmek büyük iş. İyi bir oyuncuyla sağ bek problemini çözdü Galatasaray. Yarın İstanbul'a gelecek."

"Florian Grillitsch'le alakalı bize en başta 'bitti, anlaştık' denilmişti. Sonradan işin içine imza parası, başka teklifler filan girince, sürecin uzaması normal. Görüşmeler sürüyor. Grillitsch'in serbest oyuncu olması büyük bir avantaj. Ancak Napoli, Roma, Marsilya gibi çok önemli başka talipleri de var. Farklı seçeneklerin çıkması süreci yavaşlattı ama negatif bir durum yok."

"Galatasaray'ın gündeminde Alexander Sörloth yok. Seferovic'in yanı sıra birinci sınıf bir golcü daha düşünülüyor."

"6 numara konusunda William Carvalho defterinin kapanmadığını net şekilde söyleyebilirim. Zor bir transfer, maliyetli bir transfer ama Galatasaray ısrar ediyor. Gueye de rafa kalkmadı."

"Strasbourg'dan Sacha Boey için 1.2 milyon euro teklif var. Gözden çıkarılan oyunculardan biri, gidecek."

"Umut Bozok için konuşulan rakamlar yüksek. Kasımpaşa'da 250 bin Euro alırken, Galatasaray'dan 1,5-2 milyon Euro istemesi kabul edilebilir gibi değil. Galatasaray'ı çok istiyorsa, biraz fedakarlık yapacak." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2022, 22:19
YORUM EKLE