Nevzat Dindar: "Dünya yıldızı olması beklenen bir oyuncu, Galatasaray vazgeçti"

Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Dünya yıldızı olması beklenen bir oyuncu, Galatasaray vazgeçti"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Taktik Mania Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Başkan, yönetim, Erden Timur, Metin Öztürk, Icardi konusunun hassasiyetinin farkında. Futbol tüzüğü varsa bu da Icardi'den geçiyor."

Galatasaray'ın, 'Icardi, 5 mi istiyorsun? Al sana 6. 6 mı istiyorsun? Al sana 7' diyecek vizyonu ve ekonomik gücü var."

"Kerem Demirbay, olası isimlerden biri. TFF'nin aldığı karar sonrası Galatasaray'ın hamle yapacağı oyunculardan biri."

"Mert Müldür, 3-4 milyon euro civarı bir bonservisle transfer edilebilir. Sacha Boey giderse bir yabancı sağ bek daha alacak."

"Galatasaray ilklerin kulübüdür. Suudi Arabistan takımlarıyla hazırlık maçları, turnuvalar düzenlenebilir. Ya da Galatasaray ile bir kulüp arasında oyuncu alışverişine dair bir pazarlık yapılabilir. Suudi Arabistan'dan payımıza düşeni alalım."

"Türk oğlu Türk Yusuf Demir, bu sezon Okan Buruk'un parlatacağı isimlerden biri. Dünya yıldızı olması beklenen bir oyuncudan bahsediyoruz. TFF'nin kural değişikliği sonrası Galatasaray, kiraya vermekten vazgeçti. Artık matematiksel hesaplamalara girmeden oynayabilecek."

"Barış Alper Yılmaz'a Lazio dışında Hollanda'dan da teklifler var. Barış Alper'in kariyeri ilginç bir yere evrilebilir. Oyun görüşünü biraz geliştirebilirse Avrupa'da kendisine iyi bir kariyer çizebilir."

"Galatasaray'ın Leandro Paredes'i transfer etme ihtimali yüksek."

"Galatasaray, transferi dosta güven, rakibe korku veren büyük bir isimle açacak. Bayramdan sonra transferler hareketlenir."

"Angelino, sol bek listesinin başındaki isim. Galatasaray, oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transferini düşünüyor. Nuno Tavares, zor ama imkansız değil."

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2023, 15:32
YORUM EKLE