Nevzat Dindar: "Emre Belözoğlu sildi, Galatasaray listesine aldı, Sivasspor da 1,5 milyon Euro istedi"

Ara transfer döneminde takıma takviyeyi düşünen Galatasaray, bugün başlayacak transferle birlikte önceliği vereceği mevki belli oldu. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun sildiği isim için çalışmalar başladı.

Nevzat Dindar: "Emre Belözoğlu sildi, Galatasaray listesine aldı, Sivasspor da 1,5 milyon Euro istedi"

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Aslan'ın öncelik verdiği bölge belli olurken Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun sildiği isim transferde öne çıktı.

TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre 12 Ocak Perşembe günü başlayacak ara transfer dönemi 8 Şubat Çarşamba günü tamamlanacak.

2022-2023 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 17 Haziran'da başlayıp 8 Eylül'de tamamlanmıştı.

AANHOLT İLE İPLER KOPTU

Galatasaray, ara transferde önceliğini sol beke verdi. Aanholt'tan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar, yerli için arayışa geçti. Elinde Patrick van Aanholt, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir gibi bekleri bulunan sarı-kırmızılılar, sol bekin tamamını yerliye dönüştürme kararı aldı. Aanholt ile yollarını ayırmaya hazırlanan Cim-Bom'da liste de belli oldu.

HASAN ALİ KALDIRIM, GÜRAY VURAL VE UĞUR ÇİFTÇİ

Antalyaspor’dan Güray Vural, Sivasspor’dan Uğur Çiftçi ve boşta olan Hasan Ali Kaldırım’dan birini transfer etmek için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, görüşmelere hemen başladı.

Sarı-kırmızılıların ilgilendiği 34 yaşındaki Güray için Güney ekibi 400 bin euro istenirken, Sivasspor’un ise Uğur için 1.5 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun sildiği ve boşta olan Hasan Ali Kaldırım da sarı-kırmızılı ekibin sol bek adayları arasında.

HAJI WRIGHT'TAN VAZGEÇİLDİ

Sarı-kırmızılıların ilgilendiği ifade edilen Haji Wright'tan ise vazgeçildi. Golcü futbolcunun maliyetinin yüksek olması nedeniyle Antalyasporlu oyuncudan vazgeçildiği ortaya çıktı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2023, 19:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
imran pekpay
imran pekpay - 1 yıl Önce

Başak şehire katkısı olmayanın gs ya ne faydası olacak