Nevzat Dindar: "Enteresan bir transfer, 3.5 milyon Euro'yu Burkina Fasolu bir iş insanı ödeyecek"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Nevzat Dindar: "Enteresan bir transfer, 3.5 milyon Euro'yu Burkina Fasolu bir iş insanı ödeyecek"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın aktardığı bilgiler şu şekilde:

-OKAN BURUK'A MESAJ VERİLİYOR-

"Galatasaray, Ümraniyespor maçında çok değerli bir galibiyet aldı. O maçta puan kaybı yaşansaydı, çok ciddi huzursuzluk olacaktı. Birçok komplo teorisi, senaryo ortaya atılırdı. Galatasaray'da yerli oyuncuların performansı, mutsuzluğu, tavrı problem. Yerli ve milli bir problem var. Ömer Bayram, Berkan, Oğulcan, Taylan... olağan şüpheliler. Bu oyuncuların mutsuz olduğu, ayrılmak istediği birileri tarafından sürekli yazılıyor. Okan Buruk'a mesaj veriliyor. Yerliler bir isyan başlattıysa, bunun önlemini alabilecek güce hoca sahip. Bir iş yerinde mutsuzluk, negatiflik varsa o herkesi aşağı çeker. Herkes profesyonel olmak ve işine sarılmak zorunda."

-KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SÖZ VERİLDİ-

"Kerem'e zam yapılacak, bunun sözü verildi zaten. Ama ben olsam, kendimi motive edecek başka şeyler bulmak isterdim. Rolü değişti, etrafında daha iyi oyuncular var. Buna adapte olması lazım."

-ENTERESAN BİR TRANSFER-

"Galatasaray, Bertrand Traore'yi sitemişti. Bertrand Traore, Başakşehir'den 5 milyon Euro maaş alacak. Bunun 1.5 milyon Euro'sunu Başakşehir verecek, kalan 3.5 milyon Euro'sunu Burkina Fasolu bir iş insanı ödeyecek. Enteresan bir transfer. Burkina Fasolu bir iş insanı, Başakşehir'e Traore transferinde 3.5 milyon Euro kasa kolaylığı sağlıyor. Hayırlısı olsun, önemli bir transfer Başakşehir açısından."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2022, 10:53
YORUM EKLE