Nevzat Dindar: "Erden Timur, dün yanına gitti ve yüzüne söyledi"

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Nef Stadyumu’nda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Nevzat Dindar: "Erden Timur, dün yanına gitti ve yüzüne söyledi"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bu hakem atamalarını yapay zeka yapıyorsa, VAR'da ve sahada da yapay zeka olsun. Bir robot çıksın, Yaşar Kemal Uğurlu'dan daha iyi maç yönetir. VAR'da da en azından bir standart olur."

"Erden Timur dün devre arasında protokolde maçı seyreden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yanına gitti ve hakemin art niyetli bir yönetim gösterdiğini yüzüne söyledi."

"Ben dün inanmaya başladım. Düne kadar tereddütlerim vardı, ama dün takım bana o ışığı verdi. Bu takım olur gibi."

"Erden Timur, Çağlar Söyüncü için girişimlerde bulundu. Çağlar henüz Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor, kariyerini Avrupa'da devam ettirmek istiyor."

"Kaan Ayhan transferine tepki gösterenleri de anlamıyorum. Bizim yerli havuzumuz bu. Kimi alacaksınız? Yerli havuzunda Messi, Neymar, Mbappe var da Galatasaray mı almıyor?"

"Mauro Icardi ve Kaan Ayhan bir olumsuzluk yaşanmazsa yarın İstanbul'a gelecek."

"Galatasaray, Icardi'nin maaşının %40'ını karşılayacak. 3.5 milyon Euro Galatasaray ödeyecek, 4.7 milyon Euro'yu PSG verecek."

"Galatasaray, Icardi ve Kaan Ayhan dışında bir de kanat oyuncusu alacak. Bu üçü dışında bir stoper ve bir de sol bek alınabilir. Ben beş oyuncu bekliyorum."

"Evander'in gelme ihtimali %5. Taraftar büyük bir beklentiye girmemeli. Çünkü şu an takımın önceliği o pozisyon değil. Bana göre bugün olmasa yarın Galatasaray, Evander'i zorlamalı."

"Galatasaray, Eden Hazard'la ilgilendi, durumunu sordu. Ancak maliyeti aşırı yüksek ve Real Madrid'den ayrılmak istememe durumu var. Zor bir transfer."

"Galatasaray'ın alacağı kanat oyuncusu düşük profil bir isim olmayacak. Üst seviye bir oyuncu getirilecek. 'Alalım da Kerem'i yedeklesin' denilecek biri olmayacak."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 21:56
YORUM EKLE