Nevzat Dindar: "Erden Timur görüştü, Galatasaray’a 2-3 oyuncu ve 30-35 milyon Euro vermeye hazırlar"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Erden Timur transfer zirvesi için bir kez daha İngiltere'ye uçtu.

Nevzat Dindar: "Erden Timur görüştü, Galatasaray’a 2-3 oyuncu ve 30-35 milyon Euro vermeye hazırlar"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yıldızlar, Avrupa'dan dev takımların radarına girdi. Victor Nelsson, Sacha Boey ve Nicolo Zaniolo'ya gelen tekliflerin ardından Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Londra'ya gitti.

İngiltere'de görüşmelerde bulunan Erden Timur'un Tottenham ve Brighton ile masaya oturduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların yıldızları için Tottenham'ın sunduğu paket teklif belli oldu.

ERDEN TİMUR'UN HEDEFİ ÖNCE SATIŞ, SONRA ALIŞ

Londra’ya giden Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un öncelikle İngiliz kulüplerinin talip olduğu Zaniolo, Nelsson ve Boey için pazarlık yapacağı daha sonra ise transferini düşündüğü isimlerle temasta bulunacağı belirtildi.

60 MİLYON EURO İSTEDİ

Cim-Bom transferde yeni bir sürece girdi. Geçtiğimiz haftalarda da Londra’ya giden Erden Timur ikinci seferini yaptı. Timur ilk planda, Zaniolo ve Nelsson için Tottenham ile pazarlığa oturdu. Galatasaraylı idareci iki futbolcunun da çıkış maddeleri bulunduğuna dikkat çekerek 60 milyon euro istedi.

TAKAS TEKLİFİNE OLUMSUZ CEVAP

İngiliz ekibinin ise para ve takas şeklinde bir öneri üzerinde durduğu, Galatasaray’a 2-3 oyuncu ile beraber 30-35 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtildi. Erden Timur, Tottenham’ın bu teklifine sıcak bakmazken görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

SACHA BOEY İÇİN HEDEF 20 MİLYON EUOR ÜZERİ

Erden Timur’un Boey için ise Brighton ile masaya oturduğu ve 18.5 milyon euroluk teklifi yukarı çekmeye çalıştığı ifade edildi.

İngiltere turunda bu oyuncuların satışıyla ilgili somut adımlar atmak isteyen, ardından da bu hamlelerden gelecek kaynağa göre hareket edecek olan sarı-kırmızılı yöneticinin transferi düşünülen isimlerle de ilgili çalışmalara hız vereceği kaydedildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2023, 01:17
YORUM EKLE