Nevzat Dindar: "Erden Timur ile görüştüler, Galatasaray'da oynamak istiyorlar"

Galatasaray’ın parlayan iki yıldızı, Sportif AŞ Başkanvekili ve Teknik Direktör Okan Buruk ile görüşerek, kariyerlerini sarı-kırmızılı takımda sürdürmek istediğini söyledi.

Nevzat Dindar: "Erden Timur ile görüştüler, Galatasaray'da oynamak istiyorlar"

Kayserispor’u 6-0 yenerek şampiyonluk yolunda net bir mesaj veren ve büyük moral bulan Galatasaray’da performanslarıyla dikkat çeken Icardi ve Rashica’dan müjdeli haber geldi.

Kayseri maçında hat-trick yapan ve ligde 12 gol, 7 asistlik bir istatistiğe ulaşan Icardi ile beraber yine bu sezonun flaş isimlerinden Rashica’nın kiralık olarak forma giydikleri sarı-kırmızılı kalmaya kararlı oldukları belirtildi.

ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞTÜLER

Teknik direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile görüşen iki oyuncu da kariyerlerini sarı-kırmızılı takımda sürdürmek istediklerini söyledi.

İki futbolcu ile ilgili en önemli durumun, futbolcuların vereceği karar olduğunu düşünen sarı-kırmızılılar bu durumun bonservis pazarlığında ellerini güçlendireceğini planlıyor.

BONSERVİS İÇİN AYRILAN BÜTÇE

Galatasaray’ın Icardi’nin bonservisi için PSG’ye 10-12 milyon euro arasında bir rakamı ödemeye hazır olduğu, yine Rashica için ise Norwich City’ye 5-6 milyon euro arasında bir ücret önereceği vurgulandı.

Ancak Icardi’nin yıllık maaşı, Galatasaray standartlarının üzerinde... Arjantinli oyuncunun garanti ücretinin bu sezon 6 milyon 750 bin euro olduğu açıklanmıştı. Rashica ise net 1.5 milyon euro kazanıyor. Diğer taraftan sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunan Mertens de önümüzdeki sezon Galatasaray forması giymeye devam edecek.

KEREM'İN SIRRI ZIPLAYAN BARAJ

Teknolojinin spor yansımalarını yakından takip eden Galatasaray, Avrupa’nın önemli kulüplerinin kullandığı zıplayan barajı Florya’da kullanmaya başladı.

Rakip takımdaki oyuncuların boylarına göre ayarlanabilen baraj, aynı zamanda otomatik olarak zıplıyor ve futbolculara maç pratiğini bire bir yaşatıyor.

Baraj, antrenörün ipad üzerinden düğmeye basmasıyla zıplıyor. Kayseri maçında frikikten attığı golle alkışlanan Kerem Aktürkoğlu’nun, hafta içinde çok kez serbest vuruş çalıştığı açıklandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 22:40
YORUM EKLE