Nevzat Dindar: "Erden Timur, 'Melek" transferi yapıyor, görüşmeye başladı"

Galatasaray, Mauro Icardi’nin ardından dünya yıldızı bir Arjantinli futbolcunun daha peşine düştü.

Nevzat Dindar: "Erden Timur, 'Melek" transferi yapıyor, görüşmeye başladı"

Galatasaray, transferde yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'A "MELEK" GELİYOR

Sarı-kırmızılıların, Juventus ile sözleşmesi sona erecek olan ve serbest oyuncu statüsünde bulunan, “Melek” lakaplı Angel Di Maria ile temasa geçtiği ifade edildi.

ERDEN TİMUR, DEVREYE GİRDİ

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen ve buna yönelik bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Galatasaray’da, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un, Juventuslu Angel Di Maria için devreye girdiği öğrenildi.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda biten yıldız futbolcunun İtalyan kulübünde devam etme olasılığının azalması üzerine devreye giren Galatasaray’ın, 35 yaşındaki futbolcuya 1+1 senelik kontrat sunmayı planladığı bildirildi. 

BARCELONA VE DORTMUND DA DEVREDE

Ancak Cim-Bom’un rakibi olarak, Barcelona ve Dortmund gibi devler bulunuyor. Fakat Cim-Bom, Di Maria’nın vatandaşı Mauro Icardi’nin, bu transferde belirleyici olabileceğine inanıyor.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Dünya Kupası finaline bir gol, bir de asist yaparak damga vuran Arjantinli futbolcunun menajeriyle temasa geçen Timur’un, 35 yaşındaki futbolcuyu sarı-kırmızılılara kazandırmak istediği vurgulandı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 19:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyüp yildirim
Eyüp yildirim - 12 ay Önce

Di Maria futbolun sonuna gelmiş futbolcu gs vizyonu bu kadarmi küçüldü Avrupa bit pazarindan oyuncu aliyor

Ultraslan
Ultraslan - 12 ay Önce

Di maria.. süper ligde rahat 4sene Klas futbol oynar..cunki oynadigimiz takimlar, lig seviyesi düsük.. o ligde di Maria hersene Kral Olur...eyyüp sen anlamazsin cnm