Nevzat Dindar: "Erden Timur taviz vermedi, transferi beklemeye aldı"

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Umut Bozok’un fiyat artırması, Joao Pedro’nun menajerinin komisyonunu artırması karşısında transferleri durdurdu.

Nevzat Dindar: "Erden Timur taviz vermedi, transferi beklemeye aldı"

Galatasaray, bayram öncesi transferde dört bir koldan girişimde bulundu ancak maliyetlerin artması karşısında frene bastı.

İtalya’da Milano’yu üs kuran Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, ilk olarak Sergio Oliviera’nın transferini bitirdi. Burada Joao Pedro ve Umut Bozok için de görüşmeler yapan Timur, tarafların daha fazla para koparmak istemesi karşısında geri adım attı. Kulübün parasını idareli harcamak isteyen sarı-kırmızılı yönetici, bu nedenle taviz vermedi.

Joao Pedro ile 2.2 milyon eurodan 3 yıl, Cagliari ile de 4.2’ye anlaşan Timur, menajerinin 700 bin euro yerine 2.6 milyon euro komisyon istemesi üzerine bu transferi beklemeye aldı.

Yine Umut Bozok transferi için de mesai harcayan Erden Timur, oyuncunun istediği 1.5 milyon euroluk yıllık ücreti 2 milyon euroya çıkarması üzerine bu transferi de şimdilik rafa kaldırdı.

HEDEF GUEYE

Galatasaray’ın 6 numaradaki önceliği ise PSG’li Idrissa Gueye... Tatilden dönmesi beklenen Senegalli yıldızın, 6 numara listesinde ön sırada olduğu belirtildi.

Aslan’ın listesindeki ikinci isim olan William Carvalho için ise istenen 8 milyon euroluk bonservis sorun yaratıyor.

MOHAMED'İN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray, Mustafa Muhamed’in 4 milyon dolarlık ödemesini oyuncunun kulübü Zamalek’e yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, 1 Şubat 2021’de satın alma opsiyonlu kiraladığı Mısırlı golcünün opsiyonunu kullandı. Galatasaray, 1.5 yıllığına Zamalek’ten kiraladığı Muhamed’in 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu ödeyerek, oyuncunun bonservisini aldı.

'UNUTAMADIM'

Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasındaki yeni sezona hazırlanan Galatasaray’da futbolcular dünü iki antrenmanla geçirdi.

Therme Stadı’nda, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanında futbolcular, kuvvetle dayalı bir idman yaptı. Sarı-kırmızılıların bir bölümü, aletlerle kondisyon çalışırken, diğer grup ise zamana karşı koşular yaptı. Kaleciler ise Antrenör Fadıl Koşutan yönetiminde takımdan ayrı çalıştırıldı.

Futbolcular, antrenman sonrası saha kenarında Müslüm Gürses’in “Unutamadım” parçasını dinledi. Hollandalı futbolcu Patrick van Aanholt, yanında taşıdığı seyyar hoparlörden yabancı parçalar çaldı. Ancak Türk futbolcular, van Aanholt’tan, Müslüm Gürses’in “Unutamadım” parçasını istek yaptı.

GRAZ MAÇI D-SMART'TA

Galatasaray, yurt dışı kampındaki ilk hazırlık maçını bugün Sturm Graz ile oynayacak. Avusturya ekibiyle saat 20.30 yapılacak karşılaşma, Merkur Arena’da oynanacak. Sarı-kırmızılıların merakla beklenen performansı sadece D Smart ekranlarında, Sport Smart’tan yayınlanacak.

Kaynak: Nevzat Dindar /  Skorer

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2022, 10:20
YORUM EKLE