Nevzat Dindar: "Erden Timur'un transfer etmek istediği golcüyü öğrendim"

Galatasaray, aradığı golcüyü İngiltere buldu. Sarı kırmızılı ekibin Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yıldız futbolcu için Londra'ya gittiği öğrenildi.

Nevzat Dindar: "Erden Timur'un transfer etmek istediği golcüyü öğrendim"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için transfer planlamalarına başladı.

Sarı kırmızılı ekip, İngiltere Premier Lig'de forma giyen golcü futbolcu için harekete geçti. Süper Lig devinin Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yıldız oyuncu için Londra'ya gittiği öğrenildi.

ERDEN TİMUR’UN ANTONIO SEFERİ

Galatasaray, 2. forvet için Michail Antonio’yu gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılılarda yeniden Londra’ya giden Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Jamaikalı golcünün kulübü West Ham United ile masaya oturacak.

33 yaşındaki forveti Icardi’nin arkasında bekleyecek isim olarak belirleyen sarı-kırmızılılar, Antonio’nun işini en kısa sürede bitirerek 25 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında değerlendirmek istiyor.

BONSERVİS BEDELİ 7 MİLYON EURO

Bu sezon West Ham United formasıyla Konferans Ligi’ni kaldıran tecrübeli forvet için İngilizlerin istediği 7 milyon Euro'luk bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışacak olan Timur’un, futbolcunun Galatasaray’a transfer olma isteğini koz olarak kullanacağı öğrenildi.

Galatasaray’da öncelikli olarak forvet transferinin hedeflendiği ve Icardi sürecinin uzayacak olmasından dolayı Antonio için kararlı şekilde hareket edildiği belirtildi.

GENEL PERFORMANSI

Kariyerinde toplam 513 resmi maça çıkan Michail Antonio, söz konusu maçlarda 123 kez gol attı. Jamaikalı futbolcu 84 kez de asist performansı sergiledi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2023, 23:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ETEM SEVİK
ETEM SEVİK - 11 ay Önce

Nevzat Dindar: "Erden Timur'un transfer etmek istediği golcüyü öğrendim" demiş.

Galatasaray, aradığı golcüyü İngiltere buldu. Sarı kırmızılı ekibin Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, yıldız futbolcu için Londra'ya gittiği öğrenilmiş. Kutlu olsun.

Niyazi Aydemir
Niyazi Aydemir - 11 ay Önce

Ya zaten kaç gündür herkes bu transferi yazıp çiziyor.Sanki yeni bir şey öğrenmiş gibi yapmak neyin nesi?

Mustafa Karacadağ
Mustafa Karacadağ - 11 ay Önce

Galatasaray bu sezon kütü olur

Zeynel Zeynel
Zeynel Zeynel - 11 ay Önce

ikinci seferovic vakası olur