Nevzat Dindar: "Fenerbahçe istedi, Galatasaray'a geliyor"

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Fenerbahçe istedi, Galatasaray'a geliyor"

Fenerbahçe'nin de renklerine bağlamak için uğraş verdiği yıldız oyuncunun menajeri İstanbul'a geldi, görüşmeler başladı.

CARVALHO, GALATASARAY'A DOĞRU

Orta saha transferine ağırlık veren sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un istediği William Carvalho'nun transferinde önemli aşama kaydetti.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Portekizli futbolcunun menajeri görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldi. Sürpriz bir kararla Real Betis’in Avusturya kampına katılmayan 30 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılıların iyi bir teklif sunduğu öğrenildi. 

TİMUR TRANSFERİ NOKTA KOYMAK İÇİN İSPANYA'YA GİDECEK

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, William Carvalho transferine noktayı koymak için İspanya’ya gidecek. Galatasaray, 30 yaşındaki yıldız oyuncuya en iyi teklifi sunarken, Fenerbahçe’nin de devrede olması, Real Betis’in elini güçlendiriyor. Erden Timur, bu transferi bitirerek önlemli bir hamle yapmayı planlıyor.

Diğer taraftan Porto forması giyen Sergio Oliveria da transfer listesinde bulunuyor. 30 yaşındaki oyuncunun, 8 numara için alternatiflerden biri olduğu bildirildi.

379 MAÇTA 20 GOL, 26 ASİST

73 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Carvalho, kulüpler kariyerinde 379 maçta 20 gol ve 26 asist kaydetti. Deneyimli futbolcu, Sporting ve Real Betis'in dışında Belçika'da Cercle Brugge formasını terletti.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 20:00
YORUM EKLE