Nevzat Dindar: "Galatasaray, 10 gün içinde iki yıldız ismin transferini bitirecek"

Galatasaray yönetimi, Graz'da transfer üssü kurdu. Başkan Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un kampa katılmasıyla transfere hız verildi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray, 10 gün içinde iki yıldız ismin transferini bitirecek"

Galatasaray'da transferin üssü, Avusturya'nın Graz kenti oldu. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek ile Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un kampa katılmasından sonra transfer çalışmaları hız kazandı.

ANTRENMANDA TELEFON TRAFİĞİ

Antrenmanı, Başkan Özbek, Erden Timur, Futbol Direktörü Cenk Ergün ile idari ekipten Ayhan Akman ve Uğur Yıldız birlikte beraber izledi. Bu isimlerin telefon trafiği içinde olması dikkat çekti. İdmanın bir bölümünde Doktor Yener İnce'nin, bu isimlerin yanına gidip sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Sarı-kırmızılıların, özellikle sakatlık geçmişi kafa karıştıran, golcü futbolcu Haris Seferoviç ile ilgili Dr. İnce'nin görüşlerine başvurdukları iddia edildi. 

JOAO PEDRO'DAN VAZGEÇİLDİ

Teknik direktör Okan Buruk ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün katılımıyla toplantılar yapan Özbek ile Timur, transfer konusunda radikal kararlar aldı. Sarı-kırmızılıların 10 gün içinde iki yıldız ismin işini bitirme konusunda kararlı olduğu öğrenildi.

EVANDER VE AMINE HARIT OPERASYONU 

10 numara için Joao Pedro'da rakamların yükselmesi nedeniyle alternatiflerle temas kuran Galatasaray'ın gündemine iki yıldız geldi: Evander ve Amine Harit.

Evander, Danimarka Ligi ekiplerinden Midtjylland'da forma giyiyor. Teknik kalitesiyle dikkat çeken ve bonservisi Schalke 04'te bulunan Harit ise geçen sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçirdi. Sarı-kırmızılılar, orta alana 6 ve 8 oynama özelliğine sahip iki isim için de girişimlerini devam ettirecek. Idrissa Gueye ile William Carvalho defteri de henüz kapanmadı.

34 MAÇTA 9 GOLE KATKI SUNDU

Geçtiğimiz sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Amine Harit, Fransız ekibinde sahaya çıktığı 34 maçta 5 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Faslı futbolcunun, bonservisinin bulunduğu Schalke 04 ile sözleşmesi ise 2024'te sona eriyor.

EVANDER'İN PİYASA DEĞERİ 7-8 MİLYON EURO

Danimarka ekibi Midtjylland forması giyen Evander ise 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapıyor. U-17 kategorisinde Brezilya Milli Takımı formasını giyen 24 yaşındaki oyuncunun değeri 7-8 milyon euro olarak gösteriliyor. Sambacı'nın kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2022, 22:15
YORUM EKLE