Nevzat Dindar: "Galatasaray'a gelmesi için doğru zaman, başladığı yere dönmek isteyebilir"

Şampiyon Galatasaray, Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek sezonu tamamladı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a gelmesi için doğru zaman, başladığı yere dönmek isteyebilir"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray, ligin en iyi takımı olduğunu gösterdi. Sezonu bitirmiş ezeli rakibini son maçta yen, şampiyonluk kutlamaları gölgede kalsın. Bunu yapacak bile gücü yok Fenerbahçe'nin."

"İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın gündemindeki bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi finali oynayacak. Zaten iki günde bir kupa kaldırıyor. Temaslar sürekli var ama finalden sonra hızlanır. İlkay'ın Galatasaray'a gelmesi için doğru zaman olduğunu düşünüyorum. İlla 37 yaşına kadar beklemesine gerek yok. Her başarıyı tatmış bir oyuncu olarak 'başladığı yere' dönmek isteyebilir."

"Galatasaray'ın parası da var, aklı da var. Mauro Icardi'nin transferini bu ay sonuna kadar bitirmek istiyor. Biraz sabır gerektiren bir süreç olacak ancak ne gerekiyorsa yapılacak."

"Youri Tielemans, Galatasaray'ın gündeminde ve aradığı profilde bir oyuncu. Dries Mertens'in takımda olması bir avantaj, onun eşi üzerinden birkaç temas kurulacağı söyleniyor. Tielemans, piyasası olan bir oyuncu. Elbette kolay bir transfer değil. Ancak karşıda bir kulüp olmaması, bonservisinin elinde olması şans."

"Adama Traore, Galatasaray'ın önceliklerinden biri değil. Orası için asıl hedef Rashica'nın bonservisini almak."

"Nelsson ve Boey kesin, Zaniolo da yüksek ihtimalle güzel paralar kazandırarak Galatasaray'dan ayrılacak. Lucas Torreira takımda kalır."

"Galatasaray, kaliteli bir kaleci transferi yapacak. Bunun da yerli tek karşılığı Uğurcan Çakır. Görüşmeler yapılacak. Trabzonspor'un da Galatasaray'dan istediği oyuncular var. Yaşayıp göreceğiz."

"Yerli oyuncu havuzu çok sınırlı. Galatasaray, Abdülkadir Ömür ile de ilgileniyor. Yerli oyuncuların kalitesini ve sayısını arttırma çabası var."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 10:16
YORUM EKLE