Nevzat Dindar: "Galatasaray'a yanlış yaptı, haddini aştı, şaka gibi"

Galatasaray'da Adana Demirspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a yanlış yaptı, haddini aştı, şaka gibi"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindarın aktardığı bilgiler şu şekilde:

"Adana Demirspor - Galatasaray çok şey vaat eden bir maç. Her sonucun çıkabileceği bir karşılaşma. Ligin zirvesinde, averajla ayrılan iki takım."

"Juan Mata'nın İstanbulspor maçında gösterdiği performans, kafaları biraz karıştırdı. Mata hala %100 değil ama beklenenden çok daha hızlı ilerliyor. Takvimin önünde. Ben yine de Juan Mata'nın Adana Demirspor maçına ilk 11'de başlayacağını düşünmüyorum. Önde Icardi-Mertens başlar, sonradan Mata girer diye tahmine diyorum. En az yarım saat izleriz Mata'yı bana göre. Juan Mata şimdi hazır hale gelse, ilk 11'e girse, asist kralı olur. Bundan hiç şüphem yok."

"Mauro Icardi'yle Wanda Nara arasındaki buzlar eridi. Oyuncunun bir sorunu yok. Fiziksel olarak eksikleri olsa da Okan hocanın tercihi, Icardi tarzı bir forvetle oynamak."

"Adana Demirspor'da çok sayıda eski Galatasaraylı oyuncu var. Ortamı germek için yakışıksız söylemler içinde olanlar var. Bu oyuncuların maça motive olması için böyle şeylere gerek yok."

"Sergio Oliveira, kendisini yetiştiren dayısını kaybetti. Cenaze için Portekiz'e gitti, gelecek. Ben ilk 11'de olacağını düşünmüyorum. Sol bekte de Dubois formaya yakın gözüküyor şu an. Öndeki ikili konusunda Okan hoca sürpriz yapmak isterse, 10 numarada Juan Mata'yı, en önde sahte 9 olarak Dries Mertens'i başlatabilir. Yarınki antrenmandan sonra biraz daha netleşir."

"Patrick van Aanholt, göze girmedi ki gözden düşsün. Performansı aşırı kötü. Ben olsam ona vereceğim şansı Kazımcan'ı bile geçtim, Emre Taşdemir'e veririm."

"Feghouli yanlış yaptı. Ne gerek vardı bu haberlere, sen zaten paranı alacaksın. Herhalde 'Şimdi hazır para varken alacağımı alayım' diye düşündü."

"Ryan Babel haddini aşmıştır. Sen kendini Mertens'le kıyaslama cüretini nereden buluyorsun? Biz senelerce seni izledik, şaka gibi ya şaka gibi..."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 16:21
YORUM EKLE