Nevzat Dindar: "Galatasaray'a ‘Yeni bir teklif yapın ve size verelim’ dediler, ‘Yüzde 10’luk bir zam yapabiliriz’ cevabı verildi"

Sarı-kırmızılı yönetim, Cagliari forması giyen yıldız oyuncunun transferi için prensiplerinden taviz vermedi. Galatasaray'ın kurmayları başka 10 numaralar için arayışlara başladı.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'a ‘Yeni bir teklif yapın ve size verelim’ dediler, ‘Yüzde 10’luk bir zam yapabiliriz’ cevabı verildi"

Galatasaray, Joao Pedro transferinde prensiplerinden taviz vermedi.

Aslan’ın 2.6 milyon euroluk yüksek menajer komisyonu nedeniyle beklemeye aldığı Joao Pedro transferi için iddialar kafa karıştırdı. Cim-Bom’un bonservisi için 4.2 milyon euroya Cagliari ile anlaşıp senelik 2.2 milyon eurodan da 3 yıllık anlaşma sağladığı futbolcu için menajeri Marco Piccioli’nin talepleri transferi engellemişti.

Picccioli istediği komisyonu uzun pazarlıklar sonucu 2.6 milyon eurodan 300 bin euroya kadar indiren Galatasaray Pedro transferine noktayı koymaya hazırlanırken İtalya’dan gelen haberler keyifleri kaçırdı.

Cagliari’nin Pedro için 6.5 milyon euro teklif aldığı, futbulcuya da her sene için 2.6 milyon euro önerildiği sarı- kırmızılılara iletildi.

'7.5 MİLYON EUROLUK YENİ BİR TEKLİF YAPIN VE SİZE VERELİM'

Ayrıca menajerin 2.3 milyon euroluk komisyon talebine de bu pakette olumlu yanıt verildiği iddia edildi. Bu durum karşısında menajerin oyuncuyu kendisinin istediği kulübe götürme kararı aldığı Cagliari cephesinin ise sarı-kırmızılılarla yeniden temas kurarak, “7.5 milyon euroluk yeni bir teklif yapın ve size verelim” önerisini sunduğu bildirildi.

Galatasaray’dan ise “1 sene kontratı kalan 30 yaşındaki bir oyuncu için yaptığımız teklif zaten güzeldi. Yine de %10’luk bir zam yapabiliriz. Diğer şekilde geri çekiliyoruz ve sunulan şartları kabul etmiyoruz” yanıtının verildiği öğrenildi.

Pedro konusunda yaşanan bu gelişme sonrası sarı-kırmızılılar başka 10 numaralar için arayışlara başladı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2022, 13:03
YORUM EKLE