Nevzat Dindar: "Galatasaray bu transferde önde, dünyaları verseniz de böylesini bulamaz"

Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray bu transferde önde, dünyaları verseniz de böylesini bulamaz"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV Youtube kanalında transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"PANİK YOK"

"Galatasaray taraftarı beklenti içerisinde ama doğru zamanda doğru şekilde olması lazım transferlerin. Bir starteji içerisinde hareket ediliyor, panik yok. "

"OKAN HOCA, '5 TRANSFER YAPALIM' DEDİ"

"Okan hocanın verdiği rapor var. Okan hoca önce mevcut kadronun muhafaza edilmesini istedi. Üzerine de '5 transfer yapalım' dedi. Bunu düşünen teknik direktör demek ki Avrupa'da büyük düşünüyor, büyük ses getirmek istiyor."

"TRANSFER 3 BÖLÜME AYRILDI"

"Anladığım kadarıyla Galatasaray, transferi 3 bölüme ayırdı. İlk bölümde Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için ivedilikle yapılması gereken hamlelere yönelecek. Sonrasında biraz daha geniş zaman olacak."

"ÖNCELİK GOLCÜ VE SOL BEK"

"Galatasaray'ın önce bir golcü ve sonrasında sol bek alması lazım. Ama öncelik bence golcü olmalı. Icardi haricinde ilk alıncak golcü 2. golcü tarzında olacağı için büyük bir profil olacağını düşünmüyorum. Burada da Galatasaray'ın bazı temasları var."

"İKİ HAFTA İÇİNDE GOLCÜ TRANSFERİ BİTER"

"Galatasaray 2 hafta içerisinde golcü transferini bitirir. Iheanacho listede var dendi ama bence zor. Michail Antonio menajerler tarafından önerildi. Bu listeye çok isim yazabilirsin."

"PAREDES İÇİN 3 MİLYON EURO MAAŞ, 5 MİLYON EURO BONSERVİS"

"Paredes'te gelişmeler olumlu ama henüz bitti denilebilecek bir durumda değil. Galatasaray 5 milyon Euro civarında bir bonservis ve 3 milyon Euro'ya yakın da bir maaş içeren anlaşma yapmayı planlıyor."

"GALATASARAY, ICARDI İÇİN BİRKAÇ ADIM ÖNDE"

"Icardi, bence kararını vermiştir. Dünyaları verseniz de Galatasaray'da yaşadığı duyguları hissettirecek para basılmamıştır. Galatasaray'da son derece mutlu. Galatasaray bu transferde bir değil, birkaç adım önde."

"BOEY, BELKİ İKNA EDİLEBİLİR"

"Sacha Boey, hem Juventus hem de Brighton'ın radarında, keza Arsena'den de teklif vardı. Boey'in gitme ihtimalini diğerlerine göre yüksek görüyorum. Belki oluşturulacak kadro ikna edebilir. Eğer kalırsa sözleşmesinde iyileştirme yapılacak."

"NELSSON'A TOTTENHAM'IN İLGİSİ VAR"

"Nelsson içinde aynısı geçerli ancak Boey kadar trafik yok, orada Tottenham'ın ilgisi var."

"KLASİK 10 NUMARA ARANMIYOR"

"10 numara için yazılan birçok isim var. Klasik 10 numara aranmıyor, modern bir futbolcu aranıyor. Önemli bir pozisyon, Galatasaray'ın yapacağı hamle sürpriz olacak. Yazılan isimlere çok takılmıorum, hayal satamayız."

"KAMPA KADAR İKİ TRANSFER AÇIKLANIR"

"Graz kampına kadar 2 transfer açıklanır. Özellikle golcü ve sol bek transferinde planlamalar var ve sonuç alınacağını düşünüyorum."

"OKAN BURUK'UN EN ÇOK İSTEDİĞİ ANGELINO VE TAVARES"

"Sol bekte öncelik Nuno Tavares. Zor bir transfer ama bir fırsat olarak çıkarsa olabilir. Şu anda Okan Buruk'un en çok istediği Angelino ve Tavares." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2023, 10:04
YORUM EKLE