Nevzat Dindar: "Galatasaray çok yetenekli bir oyuncu aldı, şovu yakında göreceksiniz"

Galatasaray, bir yandan Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederken bir yandan da algı operasyonlarına karşı uğraş veriyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray çok yetenekli bir oyuncu aldı, şovu yakında göreceksiniz"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BU KADAR DOMİNE EDEN BİR TÜRK TAKIMI GÖRMEDİM"

"Galatasaray, bir Şampiyonlar Ligi maçında bulunmayacak fırsatlar yakaladı. Bu kadar baskın, bu kadar oyunu domine eden bir Türk takımı hatırlamıyorum. İlk 30-35 dakika maç 3'e 4'e de gidebilirdi."

"HATAYI OKAN BURUK'A BAĞLAMAK AKIL TUTULMASIDIR"

"Bireysel hata olabilir. Muslera da yapabilir. Dünyanın en iyi kalecileri de yapıyor. Ama kalkıp Muslera'nın bireysel hatasını Okan Buruk'a bağlamak akıl tutulmasıdır."

"BİLİNÇLİ OLARAK BU İŞİN İÇERİSİNE GİRMİŞLER"

"Galatasaray'a operasyon yapmak isteyenler, Galatasaray'ın değerlerini zayıflatıyorlar. Birileri bilinçli olarak bu işin içerisine girmişler. Sözüm masum taraftarlara; dikkatli olun, bu oyuna gelmeyin. Galatasaray, iyi futbol oynadı."

"YAKINDA ICARDI DE ISLIKLANMAYA BAŞLAR"

"Herkes eleştirilebilir. Eleştiriye açığız ama biraz da bardağın dolu tarafına bakın. Her maç 2-3 kelle alırsak, yakında kelle kalmaz. Yakında Icardi de ıslıklanmaya başlar. Kerem'in değerini bilelim."

"ZAHA'NIN NE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ"

"Zaha'yı başkalarıyla karıştırmayın. Yakında Zaha'nın ne olduğunu görürsünüz. Biz sizin Samattalarınızı da gördük! Galatasaray, çok yetenekli bir oyuncu aldı, Şovu yakında göreceksiniz. Şimdiden söylüyorum; Zaha, en fit haliyle Fenerbahçe maçında sahada olacak."

"KİMİN TALİMATIYLA HAREKET ETTİĞİNİ ANLARSINIZ"

"Algı gerçeklerin önüne geçti. WhatsApp muhabbeti bizde değil; Tadic-Dzeko olayında paylaşımlara bakarsanız, kimin WhatsApp talimatıyla hareket ettiğini anlarsınız. Sadece noktalama işaretleri farklı!"

"BU SENE ÇOK GERÇEKÇİ DURMUYOR"

"Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde başarı çok gerçekçi durmuyor. Angelino, sahada biraz laubali gözüküyor."

"RESMEN PROVOKASYON YAPIYOR"

"Kopenhag'ın teknik direktörü Neestrup'ta basın toplantısında da bilinçli bir tutum vardı. Resmen provokasyon yapıyor. Kaşınıyor, ikinci maçta göreceğiz." ifadelerini kullandı.

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 12:35
YORUM EKLE