Nevzat Dindar: "Galatasaray'da 10 numaraya sürpriz bir isim bekliyorum, Erden Timur..."

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da 10 numaraya sürpriz bir isim bekliyorum, Erden Timur..."

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı. 

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

MAURO ICARDI

"Transfer dönemi, Galatasaray taraftarı büyük bir beklenti içinde. Icardi konusunda sezon bittiğinde Galatasaray'da devam etme olasılığı düşük gösteriliyordu. Ancak ben devam etme olasılığının yüksek olduğunu dile getiriyordum. Kim gelirse gelsin Icardi'nin yeri dolmayacaktı. Beklediğimden daha erkenden sonuçlanan bir süreç oldu. Galatasaray yönetimi 'artık uzatmayalım, adını koyalım' dedi."

"PSG - Galatasaray hattında ise kıran kırana pazarlıklar oldu. 30-35 milyon euro bandındaydı ilk açılış. Şu an 10 milyon Euro'ya bu iş biter. Bu hafta noktalar diye düşünüyoruz. Icardi Galatasaray'a hayırlı olsun."

ANGELINO

"Angelino'da karşı kulübün gardını düşürmek lazım. Nasıl PSG, Galatasaray'ın şartlarına indi, Leipzig de inecek. Almanlar biraz daha soğuk kanlı ve pazarlık yapmak biraz daha zor. Ama futbolcu 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' diyor."

"Angelino, kulübüne rest çekti, bu Galatasaray'ın elini güçlendirdi. Galatasaray'ın ilk sunduğu şart kiralık ve satın alma opsiyonu olacak. Almanlar görüşmelere 15 milyon Euro'dan başladılar ama 10'a kadar indiler. Galatasaray'ın sol beki Angelino olacak."

10 NUMARA

"10 numara konusunda sürpriz bir isim bekliyorum. Erden Timur, zaten Talisca'yı açıkladı. 7-8 milyon Euro'ları kazanan bir oyuncu imkansız yani gerçekçi olalım."

LEANDRO PAREDES

"Paredes için Galatasaray, PSG ile anlaştı. Top Paredes'te. Paredes başka takımlardan da teklifler aldı, bunlardan biri Lazio ama başka iyi takımlardan da teklifler aldı. Galatasaray, Torreira'nın sakatlığı sonrası Galatasaray teklif yükseltti."

"Galatasaray 2.5 milyon Euro'luk 4 senelik bir kontrat önermişti ancak Torreira'nın sakatlığı sonrası 2.75'e çıkarıldı teklif ve bonus maddeleri de var. Icardi'nin imza atmasıyla Paredes'in olumlu etkileneceğini düşünüyorum."

Kaynaki: Skorer

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2023, 03:24
YORUM EKLE