Nevzat Dindar: "Galatasaray'da oynayacağını düşünüyorum, onun gibisi bulunmaz"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda ilerlerken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da oynayacağını düşünüyorum, onun gibisi bulunmaz"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın günemiyle ilgili konuştu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İstanbulspor maçı, ligin kırılma maçlarından birisiydi. Galatasaray kritik bir virajı geçti. Daha güzel oyun, farklı galibiyet bekleyenler de vardı ama bu dönemde artık önemli olan 3 puan."

"Galatasaray'ı objektif olarak izleyen birisi, sahada bir tane müthiş oyuncu görür: Lucas Torreira. Okan Buruk'un oyuncu versiyonu gibi. O da böyle bir adamdı. 1.60 küsür boyunda bir dev. Torreira, enerjisiyle takımı ateşlemeye çalışıyor. Nelsson fena değil. Onun dışında herkeste bir düşüş var. Sahada isimler var ama performans yok. Mertens, Rashica, Oliveira, Muslera... Hep düşüşte."

"Galatasaray'da bir hoca problemi yok. Okan Buruk'u eleştirenleri anlamıyorum. Hoca, takımın kalitesinin gerisinde kalmamıştır. Okan Buruk'un aşıladığı kazanma alışkanlığıyla gidiyor takım şu an."

"Galatasaray'ın bu yaz Victor Nelsson'u takımda tutması zor. Şu an Napoli'nin Kim Min-jae satışı sonrası Nelsson'u alabileceği konuşuluyor. İngiltere ve İspanya'dan da ilgileniliyor."

"Galatasaray taraftarını, maçtan sonra Nelsson'u özellikle tribüne çağırdığı için kutluyorum. 15 dikişle gayet iyi oynadı, çok kritik müdahaleleri oldu. Birçok insanın aklında golleri atan Icardi kalabilirdi ama onu da onurlandırdılar."

"Nicolo Zaniolo agresif biri. Kısa sürede başarmak istiyor, çok hırslı. İlk 11 oynamadığı için baskı da hissediyor. Ruhsuz, umursamaz oyuncu yerine kafaya takan adamı ben tercih ederim. Bir tane kırmızı kart gördü diye Nicolo Zaniolo'nun değeri düşmez. Damat mı alıyorsunuz, futbolcu mu alıyorsunuz? Biraz agresif olması iyidir."

"Mauro Icardi, Galatasaray'a çok yakışıyor. Galatasaray'ın reklam yüzüdür, golcüsüdür. Belki daha çok gol atanı bulabilirsin ama Icardi gibisini bulamazsın. Burada devam edeceğini düşünüyorum."

"Vedat Muriqi ile ilgili bir bilgim yok. Mallorca'da iyi bir sezon geçirdi, istenen ücretleri Galatasaray'ın vereceğini düşünmüyorum. Farklı bir planlama olur."

"Renato Sanches, beklediğim hamlelerden bir tanesi. İlgi var, radarında olan bir oyuncu. PSG - Galatasaray hattında daha fazla oyuncu alışverişi de olabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2023, 21:52
YORUM EKLE