Nevzat Dindar: "Galatasaray'da tartışılan isim oldu, Okan Buruk kararını verdi"

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisi öncesi ‘sol bek’ sıkıntısı dikkat çekiyor. Yıldız ismi Kadıköy’de düşünmeyen teknik direktör Okan Buruk kadro için kararını verdi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da tartışılan isim oldu, Okan Buruk kararını verdi"

Galatasaray’da derbi öncesi ‘sol bek’ sıkıntısı yaşanıyor. Ankaragücü maçının kazanılmasına rağmen özellikte sol bekte Patrick van Aanholt’un sergilediği performans endişe yarattı.

PATRICK VAN AANHOLT'SUZ FORMÜL DÜŞÜNÜYOR

Fenerbahçe maçı öncesi sol tarafta yaşanan bu tablo teknik direktör Okan Buruk’u zor durumda bırakırken Van Aanholt’suz formüller üzerinde durulmaya başlandı.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Kazımcan ve Emre Taşdemir’in sakatlığında şans bulan ancak bunu iyi kullanamayan Hollandalı futbolcu yenilen golde hata yaptı.

Aynı zamanda tecrübeli sol bekin maçın 2. yarısındaki performansı da büyük hayal kırıklığı yarattı.

LEO DUBOIS OYNAYABİLİR

Aanholt’un şu anda kadrodaki tek sol bek oyuncu olmasına rağmen performansını güvenilir bulmayan ve derbi için riskli gören Okan Buruk’un Dubois’yı tercih edebileceği öğrenildi. Böylece Boey ve Dubois beklerde tercih edilecek.

Dubois bu sezon 11 resmi maça çıkarken 3 karşılaşmada sol bekte görev yapmıştı. Patrick van Aanholt ise bu sezon 13 resmi maçta görev aldı, 2 asist katkısı verdi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 18:27
YORUM EKLE