Nevzat Dindar: "Galatasaray'da transferden sorumlu 3 isimden birine sordum, 'Listemizde' dedi"

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da transferden sorumlu 3 isimden birine sordum, 'Listemizde' dedi"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Taktik Mania Youtube kanalında transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI İHTİMALİ YÜZDE 20"

"Icardi ihtimali şu an %20 de olsa gerçekleşme ihtimali reelde çok daha fazla. Sezon başında Icardi daha transfer olmadan Erden Timur, transferin gerçekleşme olasılığına %5 demişti. O transfer daha sonradan gerçekleşti. Galatasaray taraftarı sabırsız ama bu sene iyi bir kadro kurulacak."

"DEMBELE OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK"

"Icardi transfer edilmezse yine güven duyacağı bir isim gelebilir. Bu ismin Dembele olma olasılığı çok yüksek."

"AUBAMEYANG'I SORDUM"

"Galatasaray'da transferden sorumlu isimler Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk. Bu üç isimden birisine Aubameyang'ı sordum. 'Listede ama daha ses getirecek hamleler olacak' denildi."

"ICARDI TRANSFERİNDE PSG TARAFI KOLAY"

"Galatasaray yönetim cephesinden aldığım bilgi, Icardi transferinde PSG tarafı kolay. Icardi konusunda sabırlı olsunlar. Galatasaray, uluslararası markalarla sponsorluk görüşmelerini sürdürüyor." 

"GALATASARAY 5 VERİYORSA, SUUDİLER 50 VERİYOR"

"Di Maria konusunda Suudi pazarı rakip olacak. Paredes'in bu kadar ciddi şekilde konuşulduğu, Icardi'nin neredeyse transfer planlamasında bir numarada görüldüğü durumda Di Maria heyecan verici bir transfer olarak gözüküyor. Yalnız Galatasaray 5 veriyorsa, Suudi kulübü 50 veriyor. Gerçekçi olalım."

"KEREM VE ABDÜLKERİM KALIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı kalıyor. Sol bekte Kazımcan'ı düşünebiliriz. Yerli oyuncuları göz önüne alınca Galatasaray 11'ine koyacak çok oyuncu söz konusu değil. Çağlar'ı, Merih'i alamıyorsan sağ bek pozisyonuna Mert Müldür'ü alabilirsin." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2023, 23:10
YORUM EKLE