Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan giderse kendi üzülür, Galatasaray daha iyisini de bulur"

Galatasaray, Süper Lig'de 14'te 14 yaparak lider olarak yoluna devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan giderse kendi üzülür, Galatasaray daha iyisini de bulur"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"34 gün sonra bir resmi maç oynuyorsunuz. Bu tempo ve maç alışkanlığını kaybetmeye neden olabilir. Kasımpaşa'nın da performansına dikkat çekmek istiyorum. Onlarda da bir gelişim var. Selçuk İnan Galatasaray'ı iyi analiz etmiş. Önlemlerini çok iyi almıştı."

"Okan hoca Zaniolo'yu ısınmaya yolladığında tribünlerde heyecan fırtınası esmeye başladı. Kaliteli, yıldız oyuncu. Netice itibari ile kazanmak önemliydi. Galatasaray maçı kazanıyor çünkü kaliteli futbolcuları var. Sezonun özeti gibi bir maçtı."

"Zaniolo'nun transfer süreci biraz ilginç oldu. Felaket nedeniyle sessiz sedasız Galatasaray'a geldi. Halbuki yer yerinden oynardı. Hayaldi gerçek oldu. İki hazılık maçında da boş geçmemişti. Kaliteli, A sınıf bir oyuncu."

"Galatasaray izlenilmesi keyifli bir takıma dönüştü. Doğru oyuncular Galatasaray'a getirildi. Sıradan isimler değil. Bugün dünya basını, İtalyan basını Zaniolo'yu konuşuyor. Tüm Avrupa kısaca... Böyle bir futbolcu getiriyorsunuz."

"Zaniolo, Galatasaray'ın 4.5 yıl sözleşmeli oyuncusu, 35 milyon euro çıkış maddesi var. Gitmek isteseydi kendisini bağlayacak maddelere imza atmazdı, şu aşamada ben yeni sezonda takımda olacağını düşünüyorum."

"Muslera'nın ne kadar karakterli ve örnek bir isim olduğunu görüyoruz. Galatasaray'a yakışır oyuncudur. Belki risk alıyor ama çıkıyor oynuyor. Diğer oyunculara da örnek oluyor. Zaniolo, Icardi diyoruz ama Juan Mata da saha dışında takım için çok önemli bir figür."

"Konferans Ligi için Galatasaray fazla, Avrupa Ligi'nde ise iyi bir başarı elde edebileceğini düşünüyorum. Galatasaraylılar bir Avrupa kupası hayali kurabilir. Bu 5 sene içerisinde Galatasaray, ülkeye bir Avrupa kupası getirecek, hedef bu."

"Mertens'in Konyaspor maçına yetişmesi biraz zor. Neredeyse 20 gündür takımla çalışmayan bir Mertens var. Ama hedef olarak açıkçası çok iyimser olur. Pozisyon itibari ile biraz daha fiziksel olarak hazır olmalı."

"Sacha Boey 20 milyonun altına satılmaz. Nelsson'un çıkış maddesi 25 milyon ve çok iyi teklifler geliyor. Zaten Galatasaray Nelsson için masaya oturmayacak. Onu ikna eden kulüp hangisi olursa Nelsson oraya gider. Herhangi bir şekilde pazarlık olmayacak."

"İki oyuncudan 40-45 milyon gelir elde edilebilir. Zaniolo'nun ise 35 milyon çıkış maddesi var. Kerem de futboluna olgunluk katmaya başladı. Kalacağını düşünüyorum ama 10-15 milyon euro teklif gelebilir. Galatasaray çok enteresan gelirler elde edecek."

"Icardi giderse kendi üzülür. Burada kendini buldu ve mutlu. Galatasaray taraftarı üzülmesin o giderse daha iyisi de bulunur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2023, 12:31
YORUM EKLE