Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan haz etmiyor, bir ortamda 'Fenerbahçe şampiyon olsun' dediğini biliyorum"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdürürken saha dışında da birçok engellemeye karşı mücadele ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan haz etmiyor, bir ortamda 'Fenerbahçe şampiyon olsun' dediğini biliyorum"

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Taktik Mania Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, TEK ANTRENMANLA DERBİYE ÇIKACAK"

"Icardi, ağrıları nedeniyle Fatih Karagümrük maçında forma giyemedi. Bugün takım ile antrenmana çıkmadı bireysel çalışmalar yaptı. Yarın antrenmana çıkması bekleniyor. Tek antrenman ile derbiye çıkacak."

"ZIYECH'İN KADRODA OLMA İHTİMALİ YÜKSEK"

"Ziyech ve Aurier antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı. Ziyech'in Beşiktaş maçında kadroda olma ihtimali daha yüksek."

"OKAN BURUK ÜZÜLDÜ"

"Okan hoca kupayı istiyordu, üzüldü. Ama futbolcular üzüldü mü? Ondan emin değilim. Daha ciddiye almaları gerekirdi."

"FENERBAHÇE'NİN BAŞINDA OLSA 10 PUAN ÖNÜNDE OLURDU"

"Okan Buruk bugün Fenerbahçe'nin başında olsa Galatasaray'ın 10 puan önünde olurdu. Okan Buruk'un kıymeti bilinmek zorunda."

BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'İ

"Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerim Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi 11'i ile Beşiktaş maçına çıkılması bekleniyor."

"GALATASARAY'DAN HAZ ETMİYOR"

"Hakem Erkan Engin iyi bir Beşiktaşlı. Galatasaray'a argo kelimler ile tezahürat yapacak kadar Galatasaray'dan haz etmiyor. Bir ortamda 'Beşiktaş şampiyon olmuyorsa Galatasaray şampiyon olacağına Fenerbahçe şampiyon olsun' dediğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 23:31
YORUM EKLE