Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın anlaşması an meselesi, sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istiyor"

Fransız devi PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mauro Icardi için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girdi. Arjantinli golcünün transferinin son aşamada olduğu öğrenildi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın anlaşması an meselesi, sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istiyor"

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek istediği Mauro Icardi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin de hamle yaptığı yıldız golcünün Avrupa'ya transfer ihtimali dün itibariyle sona erdi. Türkiye'nin transfer tahtası 8 Eylül'e kadar açık.

PSG'DEN AYRILMASI BEKLENİYOR

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Mauro Icardi için geçtiğimiz hafta gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli futbolcu için Ligue 1 deviyle görüşmelerinde olumlu ilerleme kaydetti. Süper Lig devinin Mauro Icardi için gözden çıkardığı rakam da belli olmuştu.

3 MİLYON EURO ARTI BONUSLAR

Fransız basını; Paris Saint Germain'de Christophe Galtier'in kadroda düşünmediği yıldız futbolcu için Galatasaray'ın anlaşma sağlamak üzere olduğunu duyurmuştu. Süper Lig devinin Mauro Icardi'nin 8 milyon euroluk maaşının 3 milyon euroluk kısmını karşılamaya hazır olduğu kaydedilmişti. Öte yandan Arjantinli oyuncuyla yapılacak anlaşmada bonus maddelerinin de yer alacağı aktarılmıştı.

WANDA NARA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelmişti. Wanda Nara yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Mauro’ya tavsiyede bulunabilir, ona fikir verebilirim. Ancak önünde sonunda transfer için karar verecek kişi Mauro’dur. PSG’den ayrılıp ayrılmama kararı Mauro’ya ait olacak."

FENERBAHÇE'DEN HAMLE GELDİ

Paris Saint Germain'den Mauro Icardi konusunda devreye giren son takımı Fransız basını duyurdu. L'Equipe; Fenerbahçe'nin de Arjantinli santrforu transfer etmek istediğini öne sürdü. Mauro Icardi'nin Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı kaydedilmişti.

FENERBAHÇE'NİN GİRİŞİMİ SONUÇSUZ KALDI

Avrupa’da transferin dün itibariyle sona ermesi ile beraber, son dakikada ortaya çıkan Fenerbahçe’nin girişiminin sonuçsuz kalması, Aslan’ı bu futbolcunun gelmesinde tek başına bıraktı.

ANLAŞMA AN MESELESİ

Galatasaray’ın oyuncunun PSG’den aldığı 8.2 milyon euroluk net ücretin 3 milyon eurosunu ödemeye hazır olduğu belirtildi. Fransız ekibiyle anlaşmanın an meselesi olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, İstanbul’a gelmiş, taraflar anlaşma sağlamıştı. Sportif AŞ Başkan vekili Erden Timur’un yönettiği operasyonda Galatasaray’ın sözleşmeye satın alma opsiyonunu da koydurmak istediği ve bu rakam için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

NARA YORUMLARI BEĞENDİ

Satın alma opsiyonu için PSG’nin 15 milyon euro isteğine Galatasaray’ın ilk planda 8 milyon euroluk yanıt verdiği öğrenildi. Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, Instagram’da ‘Come to Galatasaray’ yorumlarını beğenmeye başladı. Bu durum, Icardi ve eşinin, sarı-kırmızılı kulübe yakın olduğu anlamına geliyor.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2022, 10:37
YORUM EKLE