Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın teklifini kabul ederse kısa süre içinde İstanbul'a gelip imzayı atacak"

Galatasaray'da Sergio Ramos ve orta saha transferi için sıcak saatler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ın teklifini kabul ederse kısa süre içinde İstanbul'a gelip imzayı atacak"

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başaran G.Saray’da yönetimin artık tek düşüncesi transferler. Sarı kırmızılı yöneticiler, Okan Buruk’un takviye istediği bölgelere 4 Eylül’e kadar oyuncu almak için çalışıyor.

GALATASARAY 4 EYLÜL'E KADAR İSİMLERİ BİLDİRECEK

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli olurken transfere de ağırlık verildi. Sarı-kırmızılılar 4 Eylül tarihine kadar 3 takviye daha yaparak son kadrosunu UEFA'ya bildirecek. Galatasaray'ın 4 Eylül'den sonra yapacağı transferler Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek. Cimbom, Avrupa'nın 5 büyük liginde bugün bitecek olan transfer döneminin ardından fırsat transferleri için devreye girecek.

TRANSFERDE SICAK SAATLER

Galatasaray’da transfer için hareketli saatler yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldıktan sonra artık tek hedefi yeni isimleri kadroya katmak olan sarı-kırmızılar, 8 numara ve stoper takviyesini 4 Eylül’e yetiştirmek için çok kararlı.

SERGIO RAMOS'A TEKLİF YAPILDI

Dünyaca ünlü stoper Sergio Ramos ile son detayları masaya yatıracak olan Cim-Bom olası bir kötü senaryo için de hazırlıklarını yaptı.

37 yaşındaki futbolcu 4.5 milyon Euro ve 1+1 senelik şarta bağlı kontratı kabul ederse kısa süre içinde İstanbul’a gelip imzayı atacak.

ORTA SAHA TRANSFERİ İÇİN LİSTEDE 6 İSİM

Sarı kırmızılılar, 8 numara için de Avrupa’nın önde gelen liglerinde transferin bitmesini bekliyor.

Aslan’ın Sofyan Amrabat, Saul Niguez, Pierre Emile Hojbjerg, Thomas Partey, Wilfred Ndidi ve Tanguy Ndombele gibi isimlerden birine imza attırmak istediği belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2023, 22:13
YORUM EKLE