Nevzat Dindar: "Galatasaray 'Nokta atışı" yapacak, 3 oyuncu geliyor"

Galatasaray’ın transfer politikası netleşti. Sarı-kırmızılılar, ses getirecek transfer yerine ihtiyaçlara yönelecek ve bu isimler taraftarı heyecanlandıracak şekilde yüksek profil futbolcular olmayacak.

Nevzat Dindar: "Galatasaray 'Nokta atışı" yapacak, 3 oyuncu geliyor"

Galatasaray’ın transfer planı belli oldu. Aslan yaz dönemindeki gibi bir politika içinde olmayacak.

SLOGAN "NOKTA ATIŞI"

Cim-Bom taraftarı heyecanlandıracak ve büyük ses getirecek isimler yerine, ihtiyaçlara yönelecek. Bu dönemki transfer sloganı da “nokta atışı” olarak tanımlandı.

3 TRANSFER PLANI

Bu çerçevede takımın oturmaya başladığı sadece aksayan bazı bölgelere takviye yapılması gerektiği fikri ön plana çıktı. Bunun için de 3 pozisyon için transfer yapılması planlandı.

SOL BEKTEN SONRA STOPER VE FORVET

Sol bek mevkisinin tamamen yerliye dönüştürülmesi kararı alındı. Aanholt’u gözden çıkaran ve Uğur Çiftçi ile anlaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, stoper için ise çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray’da bir de üçüncü forvet arayışı var. Seferovic’i göndermeye hazırlanan sarı-kırmızılılar bir de golcü alacak.

Kadroda Icardi ile Gomis’in bulunmasından ve yine Barış Alper’in de bu pozisyonda oynayabilmesinden dolayı alınacak golcünün yüksek profil bir isim olmayacağı belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2023, 14:16
YORUM EKLE