Nevzat Dindar: "Galatasaray oyuncuyu ikna etti, kulübüne de 2+6 milyon Euro teklif etti"

Galatasaray'da orta saha kurgusuna dahil edilmesi beklenen isim belli oldu. Sarı kırmızılıların son günlerde yoğunlaştığı oyuncuyu transfere ikna ettiği öğrenildi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray oyuncuyu ikna etti, kulübüne de 2+6 milyon Euro teklif etti"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray takıma dahil edilen isimlerin ardından transferde hız kesmedi. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılılar bir transferde daha sona yaklaştı.

Süper Lig devi, orta saha kurgusuna dahil etmek istediği yıldız futbolcuyu İstanbul'da forma giymeye ikna etti. 

İBRE TAYGUN NDOMBELE'YE DÖNDÜ

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta saha kurgusuna takviye yapmak isteyen Galatasaray'da ibre Ndombele'ye çevrildi. Leandro Paredes, Fred ve Gravenberch'le de görüşen sarı-kırmızılıların, ağırlığını Ndombele'ye verdiği öğrenildi.

OYUNCU İKNA EDİLDİ

Tottenham ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Fransız orta sahanın sarı-kırmızılılarda forma giymeye sıcak baktığı aktarıldı. Tanguy Ndombele'yi ikna eden sarı-kırmızılıların Tottenham'la yaptığı pazarlıkların ayrıntıları belli oldu.

2+6 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki orta sahayı satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Süper Lig devinin kiralama bedeli olarak 2 milyon euro, satın alma opsiyonunu da 6 milyon euro olarak belirlediği teklifini Tottenham'a ilettiği aktarıldı.

62 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

EA Guingamp altyapısında yetişen Tanguy Ndombele daha sonra Amiens'e bedelsiz transfer oldu. Lyon, 2 milyon euro bedelle kiraladığı Fransız orta sahanın bonservisini 2018-2019 sezonu başında 8 milyon euro karşılığında aldı. Tottenham, 62 milyon euroluk çılgın bedelle tecrübeli orta sahayı kadrosuna dahil etti. Tottenham'da bir türlü beklenen çıkışı gösteremeyen tecrübeli futbolcu ardından Olimpik Lyon ve Napoli'ye kiralandı.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Tanguy Ndombele geride kalan sezonda Napoli formasını 40 müsabakada giydi. Serie A şampiyonluğunda başrol oynayan 26 yaşındaki orta saha; 2 gol ve 1 asist üretti. Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan tecrübeli oyuncu, Fransa Milli Takımı'nda 7 maçta şans buldu.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2023, 11:08
YORUM EKLE