Nevzat Dindar: "Galatasaray prensipte anlaştı, yönetimden aldığım bilgiye göre Galatasaray'da forma giyecek"

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Nevzat Dindar: "Galatasaray prensipte anlaştı, yönetimden aldığım bilgiye göre Galatasaray'da forma giyecek"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Tek farklı galibiyetler olduğu söyleniyordu 3-5 atınca da sonuç aynı oluyor. Bu sene Galatasaray ilk maçta Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği için averaja kalacağını düşünmüyorum. Genel averaja kalması için Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 3-0 mağlup etmesi gerekiyor."

"Eleştirmek için illa ki açık noktalar bulunur. Bir takım 14 maç üst üste kazanıyorsa bu tesadüf değildir ve asla bireysel yeteneklerle açıklanamaz. Nice efsane kadroların başarılı olamadığını gördük. Bu tür eleştiriler Okan Buruk'u değersizleştirir."

"Teknik direktörlük için en önemli şey iletişim. Sadece taktikle olmuyor. İletişim farklı bir şey. Saha kenarında, oyuncularla ilişkilerinde bütün bunlar bir teknik direktörün fark yarattığı noktalar."

"Çok anormal şeyler olmadıkça Galatasaray buradan bırakmaz. Bazı Galatasaraylılar 'Acaba Fenerbahçe'yi bizim sahamızda şampiyon yaparlar mı?' düşüncesinde ama Okan Buruk ve ekibi kazandıkça bu ihtimali de azaltıyor. Fenerbahçe başarısız diyemiyoruz ama çok başarılı bir Galatasaray var."

"Abdülkerim Bardakcı bazı alışkanlıkları vardı bunlardan vazgeçmesi kolay olmadı. Abdülkerim daha dikkatli oynamaya başladı. Kimse kusursuz değil. Dünyanın en iyi oyuncuları da bu hataları yapabiliyor. Gün geçtikçe Abdülkerim üzerine koymaya başladı."

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Bu paraları etmez' dediği bir transfer ortamı vardı. Marcao'nun yerini iyi doldurdu. Ofansif yönü de kuvvetli. Konyaspor'da da bunu yapıyordu."

"Icardi ile ilgili bugün bir bilgi verilmeyecek. İlk bulgular ciddi bir durumun olmadığı yönünde. Fatih Karagümrük maçında oynamayacak diye bir durum söz konusu değil ama Beşiktaş derbisi öncesi kullanmak ne kadar doğru olur?"

"Batuhan sakatlandı Viviano da cezalı duruma düştü. Şimdi birçok kişi 'Derin Galatasaray' demeye başlayacak. Batuhan, Galatasaray'dan kiralık olarak gitti. Batuhan da olsa Viviano da olsa sonuç değişmeyecek. Kalecinin bir avantaj doğuracağına inanmıyorum."

"Rashica konusunda gelişmeler olumlu. Galatasaray, Rashica ile prensipte anlaşma sağlamıştı. Norwich City'nin de durumu belli. Yönetimden aldığım bilgi Rashica'nın gelecek sezon da Galatasaray'da forma giyeceği yönünde." 

"Icardi'de de gelişmeler var ama henüz nokta konulmadı. Icardi, Erden Timur'a Galatasaray'da kalmak istediğini belirtti. Bu çok büyük bir olay ama adını koymak için henüz erken." 

Kaynak: Skorer TV

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2023, 04:43
YORUM EKLE