Nevzat Dindar: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemesine onunla çıkacak gibi gözüküyor"

Galatasaray'da yoğun bir gündem yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar, iç ve dış transferde önemli hamleler yapıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemesine onunla çıkacak gibi gözüküyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında sarı kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ÖNCELİK HEDEF ICARDI"

"Taylan'a hoca sıcak bakmıyor. Cicaldau hocanın düşündüğü profil değil. Luyindama keza öyle. Oğulcan Çağlayan maalesef. Mostafa Mohamed bir şans bulabilir ama öncelik değil. Hedef Icardi. Icardi sonrası bir golcü daha. Mohamed 3. golcü olarak görev bekleyebilir."

"MORUTAN'IN MOHAMMED'E GÖRE ŞANSI DAHA AZ"

"Morutan'ı hoca kampta görüp bize neler katabilir düşüncesinde olacaktır. Morutan'ın Mohamed'e göre şansı daha az. Yunus var, Rashica var. Emre Akbaba'yı hoca bırakmak istemiyordu. Yerli oyuncuların iyi değerlendirme yapması lazım."

"OKAN HOCA OTORİTESİNİ KABUL ETTİRDİ"

"Okan hoca oyuncular üzerinde otoritesini kabul ettirdi. Mesela Barış Alper üzerine koydu. Berkan performansını artırdı. Abdülkerim Bardakcı çok hata yapıyordu ilk haftalarda. Kerem ve Yunus ilk haftalarda çok eleştiriliyordu. Okan hoca bu isimleri kazandı."

"ARADIĞIN MUTLULUĞU GALATASARAY'DA BULACAKSIN"

"Abdülkerim bugün Marcao'yu aratmıyorsa niye Okan hocaya mâl etmeyeyim? Eğer gelişmek istiyorsan aradığın mutluluğu Galatasaray'da bulacaksın. Okan hoca bunun için çok ideal bir hoca. Okan Buruk isminin yerli piyasada etki yaratacağını düşünüyorum."

"OKAN HOCA, NELSSON'UN GİTMESİNİ İSTEMİYOR

"Sacha Boey'e teklif var. Nelsson'u Tottenham takip ediyor. Çıkış maddesi var. Abdülkerim'i Rusya'dan ve Arabistan'dan isteyenler var. Kafadan 5 oyuncuya talip var. Toreira'yı Milan istiyor. Hoca Nelsson'un gidişine çok sıcak bakmıyor."

"GALATASARAY, ÖN ELEMEYE DEMBELE İLE ÇIKACAK GİBİ"

"Talisca'dan başka isimlere bakmak lazım. Dembele masada, yeni değil. Galatasaray'a sıcak bakan bir isim. Icardi varken Dembele ana hedef değil. İmza parası beklentisi var. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemesine Dembele ile çıkacak gibi gözüküyor."

"ICARDI'Yİ BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ"

"Mauro Icardi'yi biraz daha bekleyeceğiz. Arabistan'dan sana da teklif yapsalar biraz düşünürsün." ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2023, 14:30
YORUM EKLE