Nevzat Dindar: "Gelecek sezon Galatasaray'da kalmaz, maalesef beklentileri karşılayamadı"

Galatasaray, Süper Lig'de lider olarak yoluna devam ederken önemli bir avantajı elinde bulunduruyor.

Nevzat Dindar: "Gelecek sezon Galatasaray'da kalmaz, maalesef beklentileri karşılayamadı"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI KARARINDAN TAKIM ETKİLENDİ"

"Icardi maçın önüne geçti. Takım bu karardan etkilendi. Takımın etkilendiğini atılan gollerden sonraki reaksiyonlardan anlıyoruz. Okan Buruk'un planları da bozuldu. Tedbirsiz olarak sevk edilen bir oyuncu ceza aldı. Galatasaray bu sezonki maç önü paylaşımlarını takip eden ortalama zeka seviyesine sahip bir insan bu paylaşımın nedenini bilir. Maç oynanmadan bir gece önceki yapılan paylaşımlara bakıldığında genelde yedek futbolcular ön planda olur. Zaha, Ankaragücü maçındaki yapılan paylaşımda ön plandaydı ama yedek kalmıştı."

"VINICIUS, BENCE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"

"Galatasaray'ın son Antalyaspor maçından bir gece önce yapılan paylaşımda Vinicius'u kapak fotoğrafında kullanması kulübe cezayla ilgili önceden bir bilgi geldiği anlamını taşımıyor. O görselde Oliveira da vardı ama 11'de değildi. Vinicius bence büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Genel olarak performansının iyi olmadığını söyleyebilirim. İlk yarıda sıkıntı yaşayan ve maça kötü başlayan bir Galatasaray vardı. Sonrasında yapılan hamlelerle takım biraz daha kendine geldi."

"EMRE MOR ÖRNEĞİ VAR"

"İkna edici bir görüntü göremiyoruz. Oyuncu maç sırasında bir şiddete uğruyor. Oyuncuyla ilgili yapılan görüntüler ikna edici ve tatmin edici değil. Emre Mor örneği var. Neden herhangi bir ceza verilmemiş?"

"KEREM AKTÜRKOĞLU, ICARDI'Yİ ARATMADI"

"Kocaelisporlu futbolcu Sakaryaspor maçında bir hareket yapılmış ama orada da farklı bir tavır alınmış. Kamuoyu baskısıyla ceza verildi. Galatasaray yönetimi Icardi sürecini iyi yönetemedi. Bu olay Galatasaray'ı daha da kenetlendirdi onu söyleyebilirim. Antalyaspor maçında Icardi'nin Galatasaray için ne kadar önemliş olduğunu gördük. Kerem Aktürkoğlu, Icardi'yi aratmadı."

"ZANIOLO, GERİ DÖNMEZ"

"Muslera konusunda şu an yeni bir gelişme yok. Zaniolo geri dönmez."

"ERDEN TİMUR, BAŞKAN ADAYI OLMAZ"

"Erden Timur seçime girer ama başkan adayı olmaz. Erden beyin böyle bir niyeti olduğu ifade ediliyordu ama şu an böyle bir gelişme yok."

"TETE, GALATASARAY'DA KALMAZ"

"Tete, maalesef Galatasaray'ın beklentilerini karşılayamadığı oyuncuların başında geliyor. Tete'nin yeni dönemde Galatasaray'da kalacağını düşünmüyorum."

"BEŞİKTAŞ DERBİSİNE YETİŞMELERİ BEKLENİYOR"

"Aurier ve Ziyech'in de Beşiktaş derbisinde yetişmesi bekleniyor. Ziyech'e oynamadığı için bazı tepkilerin olması normal ama bir maçta çıkar imzasını atar. Çok önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 23:36
YORUM EKLE