Nevzat Dindar: "Hocasıyla sorun yaşıyor, Galatasaray gündemine alabilir"

Galatasaray'da yeni transfer gündemi konusunda hareketlilik tekrardan başladı.

Nevzat Dindar: "Hocasıyla sorun yaşıyor, Galatasaray gündemine alabilir"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündeme dair bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şıu şekilde:

"Giresunspor maçından önce şampiyonluk coşkusu hissedilirken, mağlubiyetten sonra her şey alt üst olmuş gibi bir hava varmış gibi göründü. Ben abartıldığını düşünüyorum. Giresunspor mağlubiyetini, doğru zamanda verilmiş bir uyarı olarak değerlendiriyorum. Bazen o an size acı veren şeyler, geleceğinizi kurtaracak mesajlar verebilir. Giresunspor maçından sonra Dursun Özbek, Okan Buruk'la görüşmesinde hocaya desteğini ifade etti. Takımın eksiklerinin en kısa sürede tamamlanması için görüş alışverişi yapıldı." 

"Transferinden önce Abdülkerim Bardakcı'yı eleştirmek bana düşmüştü, şimdi de savunmak bana kaldı. Ben hala ana plan için riskli olduğunu düşünüyorum ama bu hatadır, olacak. Saiss dün kendi kalesine attı, Fenerbahçe Ümraniye'den 3 gol yedi... Savunmada hata olur, işin doğası bu. Galatasaray taraftarı oyuncularını, değerlerini bir anda yok etmeye çalışmamalı."

"Galatasaray'ın kanat oyuncuları tıkandığında çözüm üretilemediğini gördük. Kenarlarda adam geçebilen, süratli, üst düzey bir oyuncuya ihtiyacı var."

"Seferovic sezona iyi başladı. Ama daha güçlü, rakip savunmayı biraz daha dağıtabilecek bir golcüye bana göre Galatasaray'ın ihtiyacı var."

"Son imzalardan sonra bir frene basma durumu olmuştu. Şimdi Galatasaray'da ikinci transfer dalgası başlayacak. Taraftarı mutlu edecek, takıma uygun oyuncular takıma dahil olacak."

"VAR hakemleri, Federasyonu sıkıntıya sokacak gibi gözüküyor. Giresunspor maçında es geçilen penaltılar var, enteresan işler oluyor."

"Kerem Aktürkoğlu'nun vücut dili Giresunspor maçında iyi değildi. Yapılan yıldız transferlerden sonra bir rol değişimi var. Artık Kerem takımın yıldızı değil, parçalarından biri. Kerem Aktürkoğlu artık 'Ben bu takımın starıyım' diye hareket etmemeli. Ücretinde bir güncelleme bekliyor olabilir, ama öte yandan Kerem, Yunus Akgün'ün 10 katı para alıyor. Kerem'in böyle bir derdi varsa Yunus ne yapsın?"

"Galatasaray, Cengiz Ünder'i önümüzdeki dönem gündemine alabilir ama şu an net, somut bir çalışma yok. Tudor'la sorun yaşadığı söyleniyordu ama son maçta da oynadı zaten Cengiz."

"Galatasaray'ın önceliği şu an forvet, kanat forvet ve stoper. Evander için Midtjylland ile transfer görüşmeleri tıkanmış durumda. Galatasaray'ın 10 numarası zaten var, Mertens."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2022, 08:39
YORUM EKLE