Nevzat Dindar: "İstanbul'u çok sevmiş, ‘Biz buraya geleceğiz’ demiş, oyuncu tarafı halledildi"

Galatasaray'ın golcü transferi konusunda görüşmelerde bulunduğu isimlerden biri de Mauro Icardi.

Nevzat Dindar: "İstanbul'u çok sevmiş, ‘Biz buraya geleceğiz’ demiş, oyuncu tarafı halledildi"

PSG, 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu Icardi için ayrılık kararı alırken Galatasaray, uygun şartlarda transfer etmek istiyor.

MAURO ICARDI GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Mauro Icardi transferiyle ilgili bilgiler aktardı.

Dindar’ın açıklamaları şu şekilde:

-Wanda Nara, ‘Biz buraya geleceğiz’ demiş-

“Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, İstanbul’a geldi. İstanbul’u tahmin ettiğinizden daha fazla sevmiş ve direkt olarak ‘Biz buraya geleceğiz. Burada yaşamak istiyoruz.’ demiş. İstanbul’un atmosferi fazlasıyla etkilemiş. Galatasaray, oyuncu tarafını halletti. İstanbul’u anormal sevdiler.”

-İşler tam da Galatasaray’ın istediği kıvama geliyor-

“Icardi’nin önünde bazı seçenekler var. Galatasaray’ın toplamdaki bütçesi milyon Euro. PSG’den ise 8.2 milyon Euro yıllık ücret alıyor. PSG’nin önceliği bonservisiyle satmak ama o iş olmayacak gibi. İşler tam da Galatasaray’ın istediği kıvama geliyor.”

-Icardi’yi transfer etmek çok daha büyük olay-

“Ümraniyespor maçından sonra Olimpiyat Stadı’nda çok önemli bir kişiyle sohbet ettik. ‘Icardi ile tabii ki ilgileniyoruz. Ya Belotti vardı ya da Icardi’ dedi. Belotti de maliyet çok yüksek çıkıyordu. Icardi bir fırsat transfer gibi gözüküyor. Icardi’yi transfer etmek çok daha büyük olay. Galatasaray için gerçek olabilecek bir transfer. O yüzden menajeri ve eşi Wanda Nara İstanbul’a çağrıldı ve Erden Timur görüştü.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2022, 17:28
YORUM EKLE