Nevzat Dindar: "Konyaspor maçında çok eleştirilmişti ama hasta hasta oynadı, takımı yalnız bırakmak istemedi"

Galatasaray'ın Konyaspor ile oynadığı maçta hayal kırıklığı yaratan sonrasında ise yoğun baş ağrısı nedeniyle A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarılan Abdülkerim Bardakcı'nın takımının son maçındaki performansının ardında yatan gerçek ortaya çıktı.

Nevzat Dindar: "Konyaspor maçında çok eleştirilmişti ama hasta hasta oynadı, takımı yalnız bırakmak istemedi"

Yoğun baş ağrısı nedeniyle A Milli Takımı’ndan çıkarılan Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, takımının son lig maçında Nelsson’un da cezası nedeniyle sahaya çıkmış, ancak hayal kırıklığı yaratmıştı. Başarılı savunma oyuncusunun performansının nedeni ortaya çıktı. 

KADRODAN ÇIKARILDI

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı'nın Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldığı açıklanmıştı. TFF'den yapılan açıklamaya göre Abdülkerim Bardakcı'nın üç gündür devam eden baş ağrısı şikâyeti nedeniyle kadrodan çıkarıldığı belirtildi.

TABURCU EDİLDİ

Şiddetli baş ağrıları nedeniyle milli takım kadrosundan ayrılan Abdülkerim Bardakcı, yapılan tedavileri sonrası hastaneden taburcu edildi. 28 yaşındaki futbolcu, bir günlük dinlenme sonrası saha çalışmalarına başlayacak.

ABDÜLKERİM BARDAKCI GERÇEĞİ

A Milli Takımı’ndan şiddetli baş ağrısı şikayetiyle çıkan Abdülkerim Bardakcı’nın, ligdeki Konya maçına da sıkıntılı çıktığı belirlendi.

TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİ

Galatasaray’ın 2-1 kaybettiği ve 14 maçlık serisinin son bulduğu Konya deplasmanında başarılı savunmacının, hasta hasta oynadığı dile getirildi. Kendisini iyi hissetmemesine rağmen Nelsson’un da yokluğunda takımı yalnız bırakmak istemeyen 28 yaşındaki futbolcu sahada yer almış, performansı hayal kırıklığı yaratmıştı.

Konya maçından sonra A Milli Takımı kampına katılan ve şiddetli baş ağrısı ile mide bulantısından şikâyet edilen Abdülkerim’in hemen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tomografisi çekilen ve bir şey tespit edilmeyen Abdülkerim’in şikayetlerinin sürmesi üzerine Milli Takım kadrosundan çıkarılmasına karar verildiği açıklanmıştı.

MİGREN ATAĞI

Hastanede kalmaya devam eden Abdülkerim’in ağır bir migren atağı geçirdiği tahmin edilirken, oyuncunun durumu endişe yarattı. Abdülkerim Bardakcı’nın yapılan tedavileri sonrası hastaneden taburcu edildiği açıklandı. 28 yaşındaki futbolcu, bir günlük dinlenme sonrası saha çalışmalarına başlayacak.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 10:41
YORUM EKLE