Nevzat Dindar: "Mauro Icardi ve Milot Rashica için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı"

Galatasaray'da performanslarıyla fark yaratan kiralık oyuncular Mauro Icardi ve Milot Rashica için istenen bonservis bedeli belli oldu.

Nevzat Dindar: "Mauro Icardi ve Milot Rashica için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı"

Galatasaray'ın Süper Lig'de son haftalarda yakaladığı çıkışta başrol oynayan Mauro Icardi ve Milot Rashica için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

ICARDI İÇİN DEV BONSERVİS

Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve kontratı şimdiden konuşulmaya başlayan Mauro Icardi ile ilgili gerçekler ortaya çıktı. 

Galatasaray’ın PSG’den bedelsiz kiraladığı ve ücretinin sadece 750 bin euroluk kısmını karşılayacağı Arjantinli star için yapılan pazarlıklarda opsiyon maddesinin yüksek bedelden dolayı koyulmadığı bildirildi.

Fransız ekibinin Inter’den 50 milyon euroya aldığı Icardi’nin satın alma opsiyonu olarak 30 milyon euroyu istediği ve bunun da sarı-kırmızılılar tarafından çok yüksek bulunduğu için kontrata dahil edilmediği belirtildi.

Diğer taraftan teminat mektubu formülünün de Finansal Fair Play’e takılacağı hesaba katılarak sözleşmede opsiyon maddesinin yer almadığı vurgulandı. Cim-Bom’un, Icardi için aceleci olmayacağı ve sezon sonunda durumunu masaya yatıracağı belirtildi.

RASHICA DA AYNI

Galatasaray’da yine kiralık olarak kadroya katılan Milot Rashica için de benzer bir durum yaşandı.

Norwich City’den bedelsiz kiralanan Rashica’nın satın alma opsiyonu için İngilizlerin istediği 18 milyon euro yüksek bulunurken, teminat mektubu formülü de FFP için sıkıntıya yol açacağından Kosovalı futbolcunun sadece kiralandığı bildirildi. 

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 10:43
YORUM EKLE