Nevzat Dindar: "Menajeri iki günde bir teklifler olduğunu Galatasaray'a söylüyor, gelsin artık şu teklifler"

Galatasaray'da Başakşehir maçı hazırlıkları sürerken iç transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Menajeri iki günde bir teklifler olduğunu Galatasaray'a söylüyor, gelsin artık şu teklifler"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, gündeme dair önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-KEREM VE YUNUS, MASADA GÜÇLÜ DEĞİL-

"Kusura bakmasınlar ama Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün masada şu an güçlü değiller. O zaman maaşından biraz kesintiye gidilsin çünkü performansları düşük. Rencide olmasın diye ücreti açıklanmayan Emre Taşdemir'in hakkını kim koruyacak? Eğer bir adaletten bahsedeceksek performansa bakmak gerek. Emre Taşdemir oynuyor niye konuşulmuyor? Barış Alper derbide aslanlar gibi oynadı, neden konuşulmuyor? Kerem ve Yunus'a gelene kadar Emre Taşdemir'e zam yaparım ben. Bir görüşme yapılacak Kerem ve Yunus'la ama büyük rakamlara değil."

-MENAJERİ İKİ GÜNDE BİR SÖYLÜYOR-

"Kerem'in menajeri iki günde bir teklifler olduğunu söylüyor. Gelsin artık şu teklifler. Yunus'la alakalı İtalya ve Fransa'dan bazı kulüpler ilgileniyor. Yunus'un istediği rakam 13-15 milyon TL bandı Kerem ise 20 milyon TL istiyor. Eğer Galatasaray yönetimi menajerlerinin istediği rakamları verecekse bazı riskler alıyorlar demektir."

-KUSURA BAKMASINLAR ÖNCE BİRAZ OYNASINLAR-

"Bugün Rennes'den 1 milyon Euro'ya gelen Sacha Boey nereden nereye geldi. Diğerleri de nereden nereye gitti. Kusura bakmasınlar da zamdan önce biraz oynasınlar. Bundan sonra Barış Alper Yılmaz ilk 11'de olacak. Kanatlar Rashica ve Barış Alper olacak. Tempo ve mücadele anlamında takımın ihtiyaçlarına karşılık veriyorlar."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2022, 17:31
YORUM EKLE