Nevzat Dindar: "Milli Takım hocasını karşısına aldı, belki Galatasaray'a da gelebilir"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Adana Demirspor maçının ardından yaşadığı yorgunlukla ilgili açıklamalar yapması gündem olmuştu.

Nevzat Dindar: "Milli Takım hocasını karşısına aldı, belki Galatasaray'a da gelebilir"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorunlarını yanıtladı.

Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM BU KÖTÜ TABLODA MUTLU OLAN ENDER OYUNCULARDAN"

"Kerem Aktürkoğlu, bu kötü tabloda mutlu olan ender oyunculardandı. Baskıdan ve mental yorgunluktan bahsedeceksek bunu Taylan ve Berkan yaşıyordur. Fazla maç oynadığı için mutludur. Mental yorgunluk için sınava girersen G.Saray Lisesi'ni kazanırsın. Sen en iyiyi hedeflemiyorsun ki, bunun mental yorgunluğu nasıl olabilir?"

"ABDULLAH AVCI'YA KARŞISINA ALDI"

"Kerem'in Abdullah Avcı ile ilgili bazı sözleri vardı. Bu sözler yanlış. Abdullah Avcı, bir sonraki A Milli Takım Teknik Direktörü olabilir. Otomatik olarak Milli Takım hocasını karşına aldın. G.Saray kapısı Abdullah Avcı'ya her zaman açık. Trabzon'da mutlu ama 'Bir gün G.Saray'ı çalıştıramaz' diye bir kural yok. Belki 3 teknik direktörden sonra G.Saray'ın başında Abdullah Avcı'yı görebiliriz. Milli Takım'da Abdullah Avcı rüzgarı esecek. 'Abdullah Avcı yıllarımı çaldı' dedi, bu yanlış. 23 yaşı genç kategorisine sokamayız. Sezonda 76 maç oynayan 16 yaşında futbolcular var. Üzerinizde baskı yok. Kerem'in kendisini bu kadar kötü hissedeceği bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, 01:32
YORUM EKLE