Nevzat Dindar: "Okan Buruk, 5 oyuncunun Galatasaray'da oynamasını istedi"

Galatasaray'da gelecek sezon transfer planlamaları için çalışmaları yapılırken teknik direktör Okan Buruk'un transfer raporu oraya çıktı ve takımın bozulmamasını istediği ortaya çıktı.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk, 5 oyuncunun Galatasaray'da oynamasını istedi"

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Tecrübeli teknik patronun transfer planı ortaya çıktı ve takımın bozulmamasını talep ettiği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

MAURO ICARDI İÇİN YOĞUN MESAİ

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi, sezonun bitmesinin ardından Paris Saint Germain'e geri döndü. Sarı-kırmızılıların bonservisini almak istediği Arjantinli golcüye, kulüpte yoğun mesai harcanıyor.

OKAN BURUK, 5 OYUNCUYU DA TAKIMDA İSTİYOR

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, transferde son kararını verdi. İlk senesinde sarıkırmızılı takımı şampiyonluğa ulaştıran genç hoca, yeni sezon planlamasını yaptı. Buruk, ilk tercihinin takımın bozulmaması gerektiğini dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı teknik adam, çeşitli kulüplerin gündeminde olan Boey, Nelsson ve Zaniolo’nun takımda tutulmasını isterken, geride bıraktığımız sezonu kiralık olarak geçiren Icardi ve Rashica’nın ise bonservislerinin alınmasını istedi. Çekirdek kadrodan taviz vermek istemeyen CimBom’un hocası, diğer taraftan da takviyeler konusunda beklentisini dile getirdi.

Avrupa’da başarı için mevcut kadrodan kayıp istemeyen sarı-kırmızılıların teknik patronu, iyi bir kadroyla çok daha iyi işler yapacağının altını çizdi. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı ilk hedef olarak gören Galatasaray Teknik Direktörü’nün, yönetimle yaptığı görüşmelerde hep “kadronun korunması”nın önemine dikkat çektiği dile getirildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2023, 17:18
YORUM EKLE