Nevzat Dindar: "Okan Buruk özel görüşme yaptı ve 'Sana daha iyi teklifler gelecek' dedi"

Galatasaray, Sevilla ile yapılan pazarlıklarda geri adım atmadı ve Danimarkalı stoper Nelsson'un kalmasına karar verdi.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk özel görüşme yaptı ve 'Sana daha iyi teklifler gelecek' dedi"

Galatasaray’da savunmada taşlar yerine oturuyor. Sarı-kırmızılılarda Sevilla’nın gündemine gelen Victor Nelsson takımda kalırken, savunmaya yapılacak takviye konusunda Teknik Direktör Okan Buruk’un kararı bekleniyor.

BEKLENEN TEKLİF GELMEDİ, NELSSON TAKIMDA KALDI

İspanyol kulübüyle yapılan pazarlıklarda kendi rakamında ısrar eden Cim-Bom, beklenen paraya ulaşılamayınca, Nelsson’un kalmasına karar verdi. Buna rağmen sarı-kırmızılılar, Marcao’nun eksiğini tamamlamak için stoper görüşmelerini sürdürüyor.

OLSEN İLE MÜMİN ÜZERİNE YOĞUNLAŞILDI

Sarı-kırmızıların, Belçika’da Gent forması giyen 25 yaşındaki Andreas Hanche Olsen ile Portekiz’de Vitoria Guimares’te oynayan 24 yaşındaki Abdul Mümin üzerine yoğunlaştığı ifade edildi.

LUYİNDAMA SATILACAK

Diğer taraftan bu iki isimden birinin transferi ile beraber Luyindama’nın da satılacağı belirtildi. Kadroda düşünülmeyen Luyindama için Belçika’dan bazı teklifler olduğu bildirildi.

BURUK, NELSSON'LA ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Bu arada Teknik Direktör Okan Buruk da Nelsson’la özel bir görüşme yaparak sahaya odaklanmasını istedi. Buruk, “Bu forma iyi bir sezon geçirirsen sana daha iyi teklifler gelecek. Kafanı takma ve motivasyonu yüksek tut” dediği öğrenildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2022, 22:36
YORUM EKLE