Nevzat Dindar: "Okan Buruk'un dokunamadığı tek isim, beklentilerin altında kaldı"

Galatasaray’da ara transferde gelenler forma rekabetini artırdı. Zaniolo, golleri ve asistiyle kısa zamanda iyi işler yaptı, Barış, Yunus, Rashica ve Kerem de iyi olduklarını gösterdi. Kaan Ayhan da Nelsson’un yerinde güven verdi.

Nevzat Dindar: "Okan Buruk'un dokunamadığı tek isim, beklentilerin altında kaldı"

Galatasaray’ın son resmi maçının üzerinden bir ay geçmesine rağmen geriye gitmedi, aksine daha da iyi duruma geldi.

Son olarak Nef Stadı’nda Trabzonspor’u deviren ve deprem felaketi nedeniyle verilen arada hazırlık maçları oynayan sarı-kırmızılılar, önceki gün Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor’u 6-0 yenerek gövde gösterisi yaptı.

Ayrıca ara transfer döneminde gelen yeni isimler de takımdaki rekabeti artırdı.

ZANIOLO, REKABETİ BAMBAŞKA NOKTAYA GETİRDİ

Roma’dan gelen Zaniolo, Alanya ve İstanbulspor hazırlık maçlarında sonradan oyuna girip gol attı. İtalyan futbolcu, bu iki maçta 1 de asist yaptı. Özellikle Zaniolo ön taraftaki rekabeti bambaşka bir noktaya getirdi.

YUNUS AKGÜN YILDIZLAŞTI

Barış, Alanya ile yapılan maça damga vururken, önceki günkü İstanbulspor maçında da Yunus Akgün, performansı ile yıldızlaşmıştı.

ADEKUGBE, PROBLEMİ ÇÖZECEK

Yine Rashica ve Kerem de oynadıkları oyunla iyi durumda olduklarını gösterdi. Kaan Ayhan ise, Nelsson’un yerine oynadığı dakikalarda güven verirken, Adekugbe de sol bekteki problemi çözeceğini gösterdi.

YUSUF DEMİR, BEKLENTİLERİN ALTINDA

Teknik Direktör Okan Buruk, takımdaki her oyuncuya dokunurken, bir tek Yusuf Demir, performansı ile beklentilerin altında kaldı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2023, 10:32
YORUM EKLE