Nevzat Dindar: "Okan hoca çok sıcak bakmıyor, yakın zamanda formasını da kaptırır"

Galatasaray'da sıcak bir gündem yaşanmaya devam ediyor.

Nevzat Dindar: "Okan hoca çok sıcak bakmıyor, yakın zamanda formasını da kaptırır"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-BU GALATASARAYLI YUSUF'UN DEĞİL, YUSUF DEMİR'İN MÜCADELESİ-

"Galatasaray, Yusuf Demir'i yerli statüsünde oynatmak için transfer etmedi. Bu bir tartışma. 'Neden olsun, neden olmasın?' mevzu bu. Bu konuya insani çerçeveden de bakmamız lazım. Avusturya, Almanya gibi ülkeler son yıllarda bizim vatandaşlarımızı biraz da baskı ve tehditle onları tek vatandaşlığa zorluyor. Oralarda yaşayan aileler de mecburen oranın vatandaşlığını seçiyor. Ben buna saygı duyuyorum. Belki vatandaşlığı yok ama Avusturyalılaşmıyor, hala kendi kültürünü, benliğini yaşıyor insanlar. Bu Galatasaraylı Yusuf'un değil, Yusuf Demir'in mücadelesidir. Olayı Galatasaraylı Yusuf'a indirgersek, empati kuramayız."

-YAKIN ZAMANDA FORMASINI KAPTIRIR-

"Okan hoca, Patrick van Aanholt'a çok sıcak bakmıyor. Yakın zamanda formasını da kaptırır. Ben Adana Demirspor maçında sol bekte Dubois'yı bekliyorum. Galatasaray, son ana kadar bir sol bek transfer etmek için uğraştı ama olmadı. Ben devre arasında oraya bir ekleme yapılacağını düşünüyorum."

-DURSU ÖZBEK YÖNETİMİ, ŞİMDİLİK GALATASARAY'I KURTARDI-

"Geçen sezon berbat bir transfer sezonu geçirildiğini düşünüyorum. Seçime gidilmeseydi, Galatasaray'ın satılması için zemin hazırlanacaktı. Dursun Özbek ve yönetimi Galatasaray'ı kurtardı şimdilik. Yönetim değişimi olmasaydı, Galatasaray bu yıl geçen sezonu bile arardı."

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2022, 11:39
YORUM EKLE