Nevzat Dindar: "Yüzde 100'e yakın bir zam aldı ama Galatasaray'da kalması zor"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini sürdürürken sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Yüzde 100'e yakın bir zam aldı ama Galatasaray'da kalması zor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE, SÜPER KUPA'YI 23 MAYIS'TA OYNAMAK İSTİYOR"

"Galatasaray Kulübü, Süper Kupa'nın daha önce belirtilen tarihte yani 7 Nisan'da oynanmasını istiyor. TFF'den G.Saray'a gelmiş resmi yazı yok. G.Saray cephesinden aldığım bilgiye göre; Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı 23 Mayıs'ta oynamak istediğine dair iddialar var. Bakalım son karar TFF'nin."

"ZIYECH, EKSİ SAKATLIĞINI YAŞASAYDI OPSİYONI DEVREYE GİRMEYECEKTİ"

"Hakim Ziyech'in sözleşmesi otomatikman uzadı. G.Saray forması giymeye devam edecek. Kronik diye gösterilen sakatlığı ile ilgili bir problem yaşamadı. Daha önce sorun yaşadığı bölgeden sakatlansaydı opsiyon maddesi devreye girmeyecekti. Kasımpaşa maçına oruçlu oruçlu çıktı, kalitesini gösterdi. Değişik bir oyuncu."

"ORKUN KÖKÇÜ DÜŞÜNÜLMELİ"

"Orkun Kökçü, Türk kulüplerinin düşünmesi gereken bir oyuncu. Benfica'da problem yaşadı. Ancak şu an için taze, bir girişim yok. Yunus Akgün İngiltere'de kalmaz, geri döner. N'Dombele umutsuz vaka. 8 haftada şapkadan tavşan çıkarması lazım ama o ışığı vermiyor."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN GALATASARAY'DA KALMASI ZOR"

"Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi uzatıldı. Yüzde 100'e kadar yakın bir zam aldı. Galatasaray'ın yaz döneminde satacağı oyuncular arasında. G.Saray'da bu performansıyla yazın kalması zor. Avrupa Şampiyonası belirleyici olur."

"TURGAY KIRAN'IN KAZANMA İHTİMALİ DÜŞÜK"

"Seçim için Turgay Kıran kolları sıvadı. Turgay abiyi severim, Galatasaray Liselidir. Şu konjonktürde kazanma ihtimalini düşük görüyorum. Böyle bir oyu yok. Şu anda Galatasaray camiası, Dursun Özbek'in aday olup olmayacağını ve aday olursa yeni listesini merak ediyor."

"ABDURRAHİM ALBAYRAK YENİ DÖNEMDE OLUR"

"Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın yeni döneminde çok önemli bir pozisyonda olur ama Sportif AŞ. olur ama yönetim olur. Başkan Dursun Özbek önderliğinde kucaklayıcı bir yönetimin oluşturulacağı kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2024, 22:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Fenerbahçe, yurtdışında hangi takım ile oynarsa oynasın o takımı tutuyorum ve tutmaya devam edeceğim. Yeter ki Fenerbahçe yenilsin,rezil olsun fenerliler üzüm üzüm üzülsünler.