Nicolo Schira: "Galatasaray transfer etmek istiyor, Roma zarar etmeye hazır"

Ocak transfer döneminde kadroyu güçlendirme planlarını yapan Galatasaray, Roma'nın yıldızına kancayı attı. İtalyan basını, Galatasaray'ın transfer için girişimlere başladığını iddia etti.

Nicolo Schira: "Galatasaray transfer etmek istiyor, Roma zarar etmeye hazır"

İtalyan basınında yer alan habere göre Galatasaray, Roma'nın Uruguaylı sol beki Matias Vina'yı transfer etmek istiyor.

Roma'nın Palmeiras'tan 13 milyon Euro'ya transfer ettiği Vina'yı teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda görmek istemediği ve Galatasaray'ın girişimlere başladığı kaydedildi.

Roma'nın 13 milyon Euro'ya transfer ettiği Matias Vina için zara etmeyi bile göze aldığı ve bu oyuncunun ayrılığı için 8 milyon Euro'ya kadar ineceği aktarıldı.

Fotball Italia'nın Nicolo Schira'nın bilgilerine dayandırdığı haberde şu ifadeler yer aldı;

"FORMA ŞANSI AZALACAK"

"Roma'nın Ocak ayında Matias Vina'yı satmaya hazırlandığı ve Galatasaray'ın Uruguaylı ile ilgilendiği bildiriliyor. 25 yaşındaki oyuncu sol bek, kanat bek veya stoper olarak görev yapıyor ve Ağustos 2021'de Palmeiras'tan 13 milyon Euro'ya transfer edildi.  Roma'da oynamak için büyük mücadele etti ve bu sezon şimdiye kadar Serie A ile Avrupa Ligi arasında sadece yedi maça çıktı. Leonardo Spinazzola'nın sakatlıktan dönüşü sonrası Vina'nın şansı daha da azalacak."

"ROMA ZARAR ETMEYE HAZIR"

Nico Schira'nın haberine göre Galatasaray, 2022 Dünya Kupası'na Uruguay ile katılan Vina'yı transfer etmek istiyor. Zaten yaz boyunca Türkiye'ye transferi konuşuluyordu. Roma, zarar etmeye hazır görünüyor.  Ola Solbakken'i Bodo/Glimt'ten serbest oyuncu olarak yeni transfer eden Roma'nın ayrılacak isimlerden gelir elde etmesi bekleniyor."

RomaPress | Matías Viña to remain at Roma despite poor first season

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 01:43
YORUM EKLE