Nihat Kahveci: "Böyle oynaması inanılmaz, 4 yıldır dinliyoruz, yeter artık, sahaya çıkıp böyle gezinemezsin"

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Nihat Kahveci: "Böyle oynaması inanılmaz, 4 yıldır dinliyoruz, yeter artık, sahaya çıkıp böyle gezinemezsin"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"SEZONUN EN İYİ TOPUNU OYNADILAR"

"İçeride İstanbulspor, Giresun ve Antalyaspor galibiyeti, Trabzonspor maçında da konsantrasyon bozuldu sahaya bir şeyler atıldı, tartışmalı da bir pozisyonları var. Demek ki Kayserispor içeride güçlü, artık bunu biliyoruz. Özellikle ilk yarı sezonun en iyi futbolunu oynadı. Hem de 6 maçtır yenilmeden dinlenmiş Galatasaray'a karşı. Bu çok önemli"

"MENSAH'TAN POGBA PERFORMANSI"

"Kayserispor, top Galatasaray'dayken çok iyi planlanmış işler yaptı. Bundan iyi ilk yarı oynayamazsın. Hak ederek kazandılar. Çağdaş hocayı tebrik ediyorum. Mensah, muhteşem oynadı. Pogba performansı verdi. İdmanda bu kadar şut atamazsın."

"11 KİŞİYİ ÇEVİRİN, DAHA UYUMLU OYNAR"

"Galatasaray deplasmanda havalimanına iner ya, o kalabalıktan 11 tane Galatasaray formalı taraftar al, bundan daha uyumlu oynar. Sanki ilk defa birbirleriyle oynayan bir Galatasaray performansı izledik. Bu kadar kötü olunamaz."

"DAHA KÖTÜ MAÇLARI VARSA ÇIKARIN!"

"Deplasmanda 30. saniyede şut buluyorsun. Bir moral kazanırsın. Mata, Mertens, Yunus sahada, ikinci golü bulalım dersin. 81 tane pas hatası yapmışsın. Galatasaray'ın tarihinde bu kadar top kaybı var mıdır? Sahanın içindeki oyuncuların böyle oynaması inanılmaz. Bir de sahada top yapmayı bilen oyuncular var. Varsa çıkarsınlar, bu kadar kötü ilk yarı var mı?"

"RUH HALİNİ MERAK EDİYORUM"

"Galatasaraylı oyuncular savunma yapıyorlar desem o da yok. Galatasaraylı taraftarların ilk yarıyı izlerkenki ruh halini merak ediyorum. Bütük takım olumsuz anlamda patlama yaptı. Bu kadro hep bir sonraki maç için beklenti yarattı. Uğraşsak bu kadar kötü bir ilk yarı performansı göremezdik."

"KADRO ZENGİN, OYUN YAPISI FAKİR"

"Şu kadroya, oyun yapısına bakarsan kadro zengin, oyun yapısı fakir derim. Maça çıkmadan rakip oyuncu esameye bakar. İsimler seni tedirgin ediyor ama futbolcuların hepsinden kendilerini bile göstermediği bir oyun çıkıyor."

"SADECE İSİM OLARAK BİLE VADEDİYORDU"

"Oyun gücü zaten iyi sinyaller vermiyordu ama patlama bekliyorduk. Sadece isim olarak bil iyi şeyler vadediyor. Galatasaray, 30. saniye haricinde pozisyona bile girmedi, burası irdelenmeli"

"KEREM'İ KESTİ, HOCAYA NE DENEBİLİR?"

"Kerem'i kestin, sola Kazımcan'ı yazdın. Kerem'in performansı Kasımpaşa maçından sonra yok. Hocayı da eleştirmem. Kasımpaşa maçının ilk yarısında oyundan alsa bile eleştirmem. Midtsjö bu Galatasaray'ın ilk yarısında iyilerden biriydi çıkmasına şaşırdım, Torreira çıksaydı tamam derdim"

"HOCAYA BİR ŞEY DİYEMEYİZ"

"Okan hocaya kadro kurma anlamında diyecek bir şey yok. Sezon başlamış, 3 Türk kuralı yüzünden Kerem oynuyor diyoruz, değişip Kazımcan'ın oynamasına da bir şey diyemeyiz."

"ICARDI SAHADA BÖYLE GEZEMEZSİN"

"Mata, İstanbulspor maçında iyi oynadı, bu maçta da oynamayı hak etti, hoca da oynattı bu maçta, eleştiremezsin ancak kötü oynadı. Icardi, artık saha dışındaki olaylarını 4 yıldır dinliyoruz yeter artık. Bu sahaya çıktıp 1 tane şut atmadan gezinemezsin orada. Biz seni sahanın içinde görmek istiyoruz. Senin kariyerine güvemip şans veren Okan hocaya bir şey diyemem. Hocana da bir karşılık ver artık, oyna"

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 23:57
YORUM EKLE