Nihat Kahveci: "Galatasaray'da artık seni 1 maç övüp 3 maç eleştirmekten gerçekten yoruldum"

Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da artık seni 1 maç övüp 3 maç eleştirmekten gerçekten yoruldum"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KÖTÜ OYNASA DA KAZANIYOR"

"Galatasaray kötü de oynasa kazanmayı biliyor, yine onu gösterdi. Maç 3-2 olduğunda 3-3 bitmesinden mutlu olacakken 3 puan alan Galatasaray var."

"ICARDI, HER YERDE VAR"

"Her yerde varsın Icardi. Şaka gibi... Gerçekten bu maç unutulmayacak. Bu maç çok enteresan. Kötü oynarken 3-2'den döndüler. Beklenmedik bir durumdayken döndüler. Galatasaray da böyle bir takım."

"KEREM, SAHADA YOKTU"

"Kerem Aktürkoğlu, artık ben seni 1 maç övüp 3 maç eleştirmekten gerçekten yoruldum. Yine çok kötüydü. Bu maçtaki Kerem, sahada yoktu."

"BUNDAN DAHA NET PENALTI OLUR MU?"

"Ortalık yıkılıyor da hakemlik ne oldu? Zaha'nın pozisyonu penaltı ya. Bundan daha net penaltı olur mu? Kurala göre de kırmızı kart."

"GALATASARAY, ARAYI İYİ BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİREMEMİŞ"

"Galatasaray, 9 günlük arayı bence dinlenerek iyi bir şekilde değerlendirememiş. Galatasaray'ın temposu düşüktü. Gol attıktan sonra maçın bitmesini isteyen ve topu Kasımpaşa'ya veren Galatasaray izledik. Galatasaray'ın ritmini beğenmedim."

"ZIYECH, ÇOK KALİTELİ OYUNCU"

"Hakim Ziyech'e her zaman çok kaliteli oyuncu dedik. Öyle ya da böyle çok iyi orta kesti ve Icardi'nin golündeki asisti yaptı." 

"VINICIUS, BU MAÇTAN HATIRLANIR"

"Mitroglou, Akhisarspor maçından hatırlanıyor. İşte Vinicius'u da Kasımpaşa maçından hatırlarlar. Sonu şampiyonluk olursa..."

"OKAN BURUK'UN BÜTÜN TUŞLARA BASACAĞI BELLİYDİ"

"Kasımpaşa 10. kişi kalınca artık Okan Buruk'un kesin ön tarafı dolduracağı, bütün tuşlara basacağı belliydi. Okan Buruk, kazanmak için o tarz şeyler yapıyor. Hemen 4-2-4'e evrildiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 03:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fenası  bey
Fenası bey - 2 ay Önce

Dik dur Okan hoca eyilme 81 il seninle