Nihat Kahveci: "Galatasaray'da aynısını Marcao için söyledim, şimdi de..."

Galatasaray'da oyuncuların yükselen performansı devam ederken transfer çalışmaları da yapılıyor.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da aynısını Marcao için söyledim, şimdi de..."

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"KEREM İÇİN ÖNEMLİYDİ"

"Galatasaray maçın ilk yarısını kötü oynadı. Kerem Aktürkoğlu da pek iyi değildi. 74. dakikadan sonra oyuna dahil olmaya başladı. 4 günde 2 maça çıktı, 4 gol attı, önemliydi."

"ICARDI KENDİNE GELDİ"

"Icardi hazır gözüktü. Attığı golle kendine geldi. Saç tarzı, sahadaki görüntüsü... Hakem kararlarının hepsi de doğruydu. Galatasasaray kötü de oynasa bir şekilde kazanmayı biliyor ve Mayıs ayını görüyor."

"MARCAO İÇİN AYNISINI SÖYLEDİM"

"Sacha Boey'in bu rakamlara satılması tamamen doğru. Türkiye'de 20-25 milyon Euro üzeri her oyuncuyu yollarım. Bu ekonomik şartlar ve borçlar altında satılır. Aynısını Marcao için söyledim. 'Gitmesin, alternatifini bulamaz' falan dediler. Yerine Abdülkerim Bardakcı geldi, Sanchez geldi, yeri doldu. Şimdi de Boey'in de yeri dolar. Okan hoca da kulübün menfaatine saygı duyacaktır. Gelen parayla diğer bölgelere de transfer yapılır. Bence Bayern Münih'te oynamayı hak ediyor. Rezerv ligden buralara gelmek gerçekten büyük başarı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 03:01
YORUM EKLE