Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oynamasını beklerim,varını yoğunu verdi"

Galatasaray, Süper Lig'de Pendikspor engelini 2-0'lık skorla geride bıraktı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da oynamasını beklerim,varını yoğunu verdi"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"BİR BAKTIK BARIŞ, SOL BEK OLDU"

"Okan hoca, devre arasında 'Artık Tete'yi oyundan alayım, bu fırsatı değerlendiremedi' dedi. Barış Alper Yılmaz oyuna girdi, bir baktık sol bek oldu. Çünkü Kazımcan Karataş'ı da oyundan aldı. Daha sonra yapılan değişikliklerle de Galatasaray, hiç düşünülmeyecek bir düzenle oynamaya başladı ama istediği puanları aldı."

"HAKİM, KALECİLERE HAKİM GİBİ"

"Hakim Ziyech güzel bir gol attı. Hakim, kalecilere hakim gibi. Enteresan bir şekilde kaleciler Hakim Ziyech'tn mi çekiniyor, Hakim, kalecilere mi hakimiyet kuruyor? Onu anlamadım.

"BAKAMBU, OPSİYON OLDUĞUNU DEVAM ETTİRDİ"

"Okan Hoca gerektiğinde, bu maçta olduğu gibi çift forvet denedi. Bakambu, Bayern Münih maçında girip golünü atmıştı, bu maçta da attığı golle opsiyon olduğunu devam ettirdi."

"ICARDI, VÜCUTTAN HARCADI"

"Mazeretim var, Icardi'yim ben. İdmanlar açıkmadan iki maç oynarsın. Çünkü vücudun her zaman sakladığı bir gücü vardır, onların kullanırsın ama ondan sonra yavaş yavaş vücuttan harcadığın için geri toparlaman lazım ve onun bedeli çıkar. Icardi'de zaten fizik olarak görüyoruz. Koşarken çok hareketli değil."

"SANCHEZ YOKSA NELSSON'UN OYNAMASINI BEKLERİM"

"Davinson Sanchez olmadığında Nelsson'un 11 oynamasını beklerim. Şampiyon olunan sezonda varını yoğunu verdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2023, 22:01
YORUM EKLE